Laptopu şarjdan çıkarıp uzun süre kullanacaksanız gaming laptop işinize yaramaz. Yeni nesil windows ultrabooklar ve Macbook air'lerin 15 saat üzeri pil ömürleri var eğer kafede kütüphanede derste vb. çok kullanılacaksa ve ses sorunu yaşamak istemiyorsanız bunları öneririm. Ama onun harici gaming laptop alabilirsiniz
Yeni nesil Gaming laptoplar fena olmayan süreler sunabiliyor bu arada belirteyim, iGPU modu ile beraber 6-7 saat günlük kullanımda görebilirsiniz çok rahat Victus'da. Pil ömrünü onemsiyorsaniz buna bakın, hem uzun süre sunar hem de PD desteği olduğu için rahatça şarj edebilirsiniz.
En ucuz Asus TUF Gaming A15 FA507NU-LP052 Ryzen 7 7735HS 8 GB 512 GB SSD RTX4050 15.6" Full HD Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming A15 FA507NU-LP052 Ryzen 7 7735HS 8 GB 512 GB SSD RTX4050 15.6" Full HD Notebook özelliklerini incele, 30.399,05 TL'den başlayan...
24499,00 Ücretsiz kargo. Öğrenci, Öğretmen ve Eğitim Kurumlarına özel indirimlerle Pozitif Teknoloji’den hemen alın. Apple markalı MacBook Air 13.3 inc M1 8CPU 7GPU 8GB 256GB Uzay Grisi MGN63TU/A ürünü eğitim indirimi ile Yetkili Eğitim Uzmanı Pozitif Teknoloji’den hemen alın.
Eğitim indirimli Apple MacBook Air modellerini Pt.com.tr'de keşfedin, satın alın. Satış öncesi ve sonrası Apple Sertifikalı ekibimiz her zaman yanınızda olsun.
24499,00 Ücretsiz kargo. Öğrenci, Öğretmen ve Eğitim Kurumlarına özel indirimlerle Pozitif Teknoloji’den hemen alın. Apple markalı MacBook Air 13.3 inc M1 8CPU 7GPU 8GB 256GB Uzay Grisi MGN63TU/A ürünü eğitim indirimi ile Yetkili Eğitim Uzmanı Pozitif Teknoloji’den hemen alın.
Eğitim indirimli Apple MacBook Air modellerini Pt.com.tr'de keşfedin, satın alın. Satış öncesi ve sonrası Apple Sertifikalı ekibimiz her zaman yanınızda olsun.
Benim bildiğim kadarıyla konu sahibi genshin oynamak istiyor. Genshin'i bu cihazlar rahat oynatır gibime geliyor. Onun haricinde zaten grafik düzenleme ses tasarım vb. işlerle uğraşıyorsa da her türlü bu bilgisayarlar iyi. Priz olmayan yerlerde kullanmayı düşünürse 15 saat+ pil ömrü hiç bir laptopta yok.