Üniversite için HP Victus 16-S0057NT alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/hp-vict...gaza=Tekramarket&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.91.9 biraz daha arttırırsanız biraz daha fazla performans alırsınız FSR 3 geleceği için işinizi görür.
Bunu da görmüştüm ama beyaz daha çok ilgimi çekmişti, zaten fiyatları da yakınmış bu daha iyiyse buna bakabilirim teşekkür ederim

Attığınız model gayet iyi alınabilir, bütçe artarsa 4050 modeller alabilirsiniz 27 bin civarına.
Teşekkür ederim

Bende HP victus kullanıyorum laptop biraz ağır çok sıkıntı olmayacaksa al. Ama çok oyun oynamıyorsan daha hafif laptoplar bakabilirsin.
Ağır olması sıkıntı değil önceki bilgisayarım da ağırdı biraz alıştım o yüzden

Bunu da görmüştüm ama beyaz daha çok ilgimi çekmişti, zaten fiyatları da yakınmış bu daha iyiyse buna bakabilirim teşekkür ederim.

Teşekkür ederim.

Ağır olması sıkıntı değil önceki bilgisayarım da ağırdı biraz alıştım o yüzden.

Beyaz modeli vardır ama 1K falan daha fark ödersiniz o yüzden renge takılmayın çok bu dahaçok götürecektir.

Bunu da görmüştüm ama beyaz daha çok ilgimi çekmişti, zaten fiyatları da yakınmış bu daha iyiyse buna bakabilirim teşekkür ederim

Teşekkür ederim
Laptopu şarjdan çıkarıp uzun süre kullanacaksanız gaming laptop işinize yaramaz. Yeni nesil windows ultrabooklar ve Macbook air'lerin 15 saat üzeri pil ömürleri var eğer kafede kütüphanede derste vb. çok kullanılacaksa ve ses sorunu yaşamak istemiyorsanız bunları öneririm. Ama onun harici gaming laptop alabilirsiniz

Yeni nesil Gaming laptoplar fena olmayan süreler sunabiliyor bu arada belirteyim, iGPU modu ile beraber 6-7 saat günlük kullanımda görebilirsiniz çok rahat Victus'da. Pil ömrünü onemsiyorsaniz buna bakın, hem uzun süre sunar hem de PD desteği olduğu için rahatça şarj edebilirsiniz.

25-26 civarına base model m1 8gb ancak gelir gibi hocam (PT Teknoloji indirimleri ile belki o da ) o uzun götürmeyebilir çok emin değilim ama

eğer bütçe artarsa

eğer bütçe artarsa

Benim bildiğim kadarıyla konu sahibi genshin oynamak istiyor. Genshin'i bu cihazlar rahat oynatır gibime geliyor. Onun haricinde zaten grafik düzenleme ses tasarım vb. işlerle uğraşıyorsa da her türlü bu bilgisayarlar iyi. Priz olmayan yerlerde kullanmayı düşünürse 15 saat+ pil ömrü hiç bir laptopta yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı