Woneo Yoctopat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #1 Havacılık yönetimi okuyacağım. Bir bilgisayar almak istiyorum. Dizüstüne pek sıcak bakmıyorum. Masaüstü almak daha mantıklı geliyor. İkilemde kaldım.
Havacılık yönetimi okuyacağım. Bir bilgisayar almak istiyorum. Dizüstüne pek sıcak bakmıyorum. Masaüstü almak daha mantıklı geliyor. İkilemde kaldım.
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 30 Haziran 2024 #2 Dizüstü daha mantıklı. Artı 0 Eksi
T TheRasAlGhul Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 337 Çözümler 2 30 Haziran 2024 #3 Woneo dedi: Havacılık yönetimi okuyacağım. Bir bilgisayar almak istiyorum. Dizüstüne pek sıcak bakmıyorum. Masaüstü almak daha mantıklı geliyor. İkilemde kaldım. Genişletmek için tıkla... Aile evindeysen masaüstü, başka bir ile gidiyorsan leptop. Artı 0 Eksi
Woneo dedi: Havacılık yönetimi okuyacağım. Bir bilgisayar almak istiyorum. Dizüstüne pek sıcak bakmıyorum. Masaüstü almak daha mantıklı geliyor. İkilemde kaldım. Genişletmek için tıkla... Aile evindeysen masaüstü, başka bir ile gidiyorsan leptop.
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 8 30 Haziran 2024 #4 Bölümünüzde tasarım/çizim tarzı bir ders yoksa sadece kütüphanede ders çalışmak için faydalı olur. Artı 1 Eksi
für Sie Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #5 Ben dizüstü almıştım , iyiki de almışım diyorum yeri geldi okula götürdüm yeri geldi tatile gittiğim yere götürdüm. Artı 1 Eksi
Ben dizüstü almıştım , iyiki de almışım diyorum yeri geldi okula götürdüm yeri geldi tatile gittiğim yere götürdüm.
AX400 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2017 Mesajlar 1.470 Çözümler 2 30 Haziran 2024 #6 Eğer aile evinde yaşamıyorsan tablet ve/veya laptop alacaksın, ben defter+masaüstü kullanıyorum kendi evimde olduğum için. Artı 0 Eksi
Eğer aile evinde yaşamıyorsan tablet ve/veya laptop alacaksın, ben defter+masaüstü kullanıyorum kendi evimde olduğum için.
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.239 Makaleler 1 Çözümler 17 30 Haziran 2024 #7 Aile evindeysen masaustu alip kutuphaneye vs. gidince calismak icin tablet alabilirsin. Derslerde not tutarken de isine yarar. Artı 0 Eksi
Aile evindeysen masaustu alip kutuphaneye vs. gidince calismak icin tablet alabilirsin. Derslerde not tutarken de isine yarar.
R raxee Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 318 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #8 Woneo dedi: Havacılık yönetimi okuyacağım. Bir bilgisayar almak istiyorum. Dizüstüne pek sıcak bakmıyorum. Masaüstü almak daha mantıklı geliyor. İkilemde kaldım. Genişletmek için tıkla... Dizüstü alın hocam. Artı 0 Eksi
Woneo dedi: Havacılık yönetimi okuyacağım. Bir bilgisayar almak istiyorum. Dizüstüne pek sıcak bakmıyorum. Masaüstü almak daha mantıklı geliyor. İkilemde kaldım. Genişletmek için tıkla... Dizüstü alın hocam.
PrOoFfStRiKeR Megapat Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 802 Çözümler 3 30 Haziran 2024 #9 Eğer ki yurttaysan mecbur laptop alacaksin zaten, aile evindeysen masaustu daha iyi olur ancak bölümünün ders içeriğinde bilgisayar kullanilacak herhangi bir ders varsa derste PC lazım olacaksa laptop alman daha mantikli olur. Artı 0 Eksi
Eğer ki yurttaysan mecbur laptop alacaksin zaten, aile evindeysen masaustu daha iyi olur ancak bölümünün ders içeriğinde bilgisayar kullanilacak herhangi bir ders varsa derste PC lazım olacaksa laptop alman daha mantikli olur.
MarkS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.477 Çözümler 7 Yer NY 30 Haziran 2024 #10 Kütüphanede ders çalışmak için lazım olabilir bölüme özel bilgisayar programı kullanmayacaksanız bile. Artı 0 Eksi
Kütüphanede ders çalışmak için lazım olabilir bölüme özel bilgisayar programı kullanmayacaksanız bile.