Üniversite için şehir önerisi

YRGNC

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar bu yıl YKS'ye girdim ve sözelde 300 bin sıralama yaptım Türk dili ve edebiyatı okumak istiyorum. Fakat Kastamonu Düzce Bartın Kayseri gibi yerler geliyor. Benim isteğim arkadaş ortamı bol olan rahatça gezip takılabileceğim ve düzgün insanlarla eğitim alabileceğim bir yer olsun istiyorum. Her erkek gibi kız ortamı da biraz önemli. Önerileriniz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bölüm illa edebiyat mı olmak zorunda?

Adana'ya gel. Aradığın ortamı bulursun. Hem şehirde bazı bölgeler hariç tutucu bulamazsın. Elinde bira özalda gezebilirsin. Sevgilinle sevişmek istedin ama yurtta kalıyorsun ve ev bulamadın mı? Doğa parka git tüm Adana orda sevişiyor zaten.

Üniversite hayatına bakış açısına bak. Belki biraz eğitimi için de fikirlerin vardır değil mi?

Açık hava kerhanesi olmuş desene Adana.

Üniversite hayatına bakış açısına bak. Belki biraz eğitimi için de fikirlerin vardır değil mi?
Düşük puanlı bölümlerde okuyanların %90'ı bu fikirlere sahip.

Kız ortamı arıyor bu arkadaş. Barlar sokağı daha elit isterse Kurtuluş var. Alkol almıyorsa yine Barajyolu Türkmenbaşı gibi yerlerde nargile kafeler var. Eğlence var yani.

Bölüm illa edebiyat mı olmak zorunda?

Çok mantıklı olmasa da coğrafya da olabilir sevdiğim dersler. Küçüklükten beri hayalim öğretmen olmak. Formasyon alıp olabiliyorum.

Hocam ortam önemli de o kadar da değil ya.

Hocam ben belirttim zaten. Bana böyle itham atmanız hoş olmadı. Her üniversite öğrencisi gibi ben de gezmek sosyalleşmek istiyorum. Bunda yanlış bir şey görmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adana'ya gelirsen pişman olmazsın. (Kışın bile sıcak oluyor. Ev tutacaksan fatura derdin olmaz.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…