Üniversite için şehir önerisi

Açık hava kerhanesi olmuş desene Adana.

Düşük puanlı bölümlerde okuyanların %90'ı bu fikirlere sahip.

Cidden forumlar bitmiş mantıklı cevap verenlere teşekkür ediyorum.

Adana'ya gelirsen pişman olmazsın. (kışın bile sıcak oluyor. Ev tutacaksan fatura derdin olmaz.)

Hocam son yerleşen 100k ile girmiş gelceğini sanmıyorum yazdığım şehirler hakkında bilginiz varsa önerilerinizi alabilirim.

Hocam son yerleşen 100k ile girmiş gelceğini sanmıyorum yazdığım şehirler hakkında bilginiz varsa önerilerinizi alabilirim.
Bahsettiğin şehirlerde turistik amaç haricinde hiç bulunmadım. Ancak sosyal yapılarına bakarsak hepsi az nüfuslu yada gerici şehirler. Bu şehirlerde ancak kıraathanede batak oynar aşağıda ki ganyan bayide 6'lı kovalarsın. Tenha bir park bulup ayda bir kere sessizce bira fıstık yapar 4 yılını hapis hayatı gibi geçirirsin.

Kız ortamı arıyor bu arkadaş. Barlar sokağı daha elit isterse Kurtuluş var. Alkol almıyorsa yine Barajyolu Türkmenbaşı gibi yerlerde nargile kafeler var. Eğlence var yani.
Tamam da bunun için üniversiteye ne gerek var? Yaşadığı yer Suriye sınırı mı? Üniversiteye ne gerek var. Gençlerin okullarını sosyal hayatla ilişkilendirmelerini anlıyorum ama tamamen bunun için okul tercihi yapmakta ne bileyim.

Tamam da bunun için üniversiteye ne gerek var? Yaşadığı yer Suriye sınırı mı? Üniversiteye ne gerek var. Gençlerin okullarını sosyal hayatla ilişkilendirmelerini anlıyorum ama tamamen bunun için okul tercihi yapmakta ne bileyim.
Üniversiteye neden gerek var açıklayayım. Bir kere aile evinde değilsen bir özgürlük hissediyorsun. Eve geleceğin saati sen belirlersin. 10 dakikaya bir arayıp nerdesin diye soran yoktur.

Üniversiteye neden gerek var açıklayayım. Bir kere aile evinde değilsen bir özgürlük hissediyorsun. Eve geleceğin saati sen belirlersin. 10 dakikaya bir arayıp nerdesin diye soran yoktur.

Hocam peki bu puan aralığında nereleri önerirsiniz bölüm ve şehir olarak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam peki bu puan aralığında nereleri önerirsiniz bölüm ve şehir olarak?
İlahiyat düşünür müsün? Çukurova Üniversitesi'nde var. Mersin'de gazetecilik var. Antalya Akdeniz Üniversitesi'nde ilahiyat var. Antalyada güzel ve eğlenceli bir şehirdir.

Bolu'da gazetecilik tutuyor ayrıyeten sizce Kayseri nasıldır.
Kayseri tutucudur. pek sosyal hayatta yoktur. Ama "bana kıraathanede kağıt oynamak, her hafta tuttuğum takımın maçını ufak bir tüplü televizyondan izlemek yeter" diyorsan senin bileceğin iş.

1721917598490.jpeg

Neden kız ortamı da önemli? Aklında böyle şeyler varsa okuma bile. Zaman israfı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı