Denizius124
Hectopat
- Makaleler
- 3
Hocam daha önce hiç iOS cihaz kullanmadım ve yakın zamanda da iOS bir telefona geçmek gibi bir düşüncem yok açıkçası. Aynı zamanda bana özgürlük sunması da önemli ve bir de Windows bir laptopta sahibim. O sebeple Android bir tablet almak şu an bana daha mantıklı geliyor. Fakat orada da kafam çok karışık açıkçası. S9 ile S9 FE+ arasındayım çünkü ekran boyutunun fazla olması benim için önemli. Bir yandan da Huawei cihazlar kafamı karıştırıyor ancak her dakika uygulamadan atma ve uyumluluk sorunlarıyla uğraşmak istemiyorum öyle bir parayı verdikten sonra. Deneyimlerinizi bekliyor olacağım tablet için şu an acele etmiyorum üniversiteler biliyorsunuz ki ekim ayı gibi başlıyor. Şimdilik beklemedeyim.
Çok sağ olun hocam teşekkürler. S9'un ben de fazlasıyla yeterli olduğunu düşünüyorum ancak ekran boyutu dolayısıyla bir soru işareti bıraktı kafamda acaba küçük mü olur diye. Bugün o boyutta bir tablete bakacağım o şekilde karar veririm sanırım. Bu arada Huawei konusunda ben de sizin gibi düşünüyorum. Samsung daha yakın geliyor açıkçası.Hocam ben Huawei'den ise Samsung almanızı öneririm bu benim gereksiz yersiz bir ön yargım olabilir fakat işletim sistemine vs çok ısınabilmiş değilim. Samsung konusunda S9 öneririrm işlemcisi gayet iyi ekranı da güzel eğer bütçenizi zorlamayacaksa S9 güzel tablet bildiğim kadarıyla içinden kalem de çıkıyor fakat kalemin Apple Pencil Pro ile arasındaki farklara hakim değilim. Yazı yazma not alma gibi işlerinizi görmek için donanım açısından fazlasıyla yeter ama uygulama desteği ne konuda bir bilgim yok IPad'de bulunan uygulamalar kalitesinde bir uygulama var mı bilmiyorum eğer uygulamaları yeterliyse Samsung sizin için yeterli olacaktır ben yine de tablet gelince buraya not düşeceğim sormak istediğiniz tüm soruları memnuniyet ile cevaplarım.
Ek olarak chat GPT'ye sorduğumda ise "sonuç olarak, not tutma ve PDF açma gibi üretkenlik odaklı işlemler için iPad Air M.2 daha uygun olabilir, ancak medya tüketimi ve genel çok yönlülük açısından Samsung Galaxy Tab S9 daha avantajlıdır." bu yanıtı vermişti.
Çok sağ olun hocam teşekkürler. S9'un ben de fazlasıyla yeterli olduğunu düşünüyorum ancak ekran boyutu dolayısıyla bir soru işareti bıraktı kafamda acaba küçük mü olur diye. Bugün o boyutta bir tablete bakacağım o şekilde karar veririm sanırım. Bu arada Huawei konusunda ben de sizin gibi düşünüyorum. Samsung daha yakın geliyor açıkçası.
Çoğu konuda aynı düşünüyoruz hocam ya. Açıkçası Apple istememin en büyük sebebi kalemi ve uzun ömürlülüğü olabilir. Gerçekten harika bir kalem. Daha önce Samsung'un kalemlerini deneyimledim ve Apple'ın verdiği ergonomi ve keyfi alamadım maalesef. Huawei'ye olan antipatim aynen anlattığınız sebeplerden ötürü. Sonuç olarak Ya Samsung S9 serisinden bir cihaza ya da iPad Air 6 modeline yöneleceğim gibi. Biraz daha araştırayım bakalım. Sizin deneyimlerinizi de bekliyor olacağım.Hocam ekran boyutu konusunda bende 11 inc yeterli mi diye çok düşündüm 13 inc alma planım vardı fakat herkes 11'in yeterli olacağını hatta 13'ün taşımakta sıkıntı yaratacağını koyacak yer bulmakta zorlanacağımı söylüyorlardı biraz düşününce hak verdim ve 11 inc olan modeli aldım doğru mu yapmışım tablet gelince anlayacağım size bildiririm yorumlarını. Huawei konusunda çevremde kullanan arkadaşlardan görünce işletim sistemini ben daralıyorum uygulama indirmek için başka uygulamalara gir çık yapması uygulamadan atması falan filan çok soğuttu IOS'a alışmışım sadece bazen para istemesi sinir bozucu oluyor.
Apple Pencil elime ulaştı ve harbiden farklı bir kalite ya
Çoğu konuda aynı düşünüyoruz hocam ya. Açıkçası Apple istememin en büyük sebebi kalemi ve uzun ömürlülüğü olabilir. Gerçekten harika bir kalem. Daha önce Samsung'un kalemlerini deneyimledim ve Apple'ın verdiği ergonomi ve keyfi alamadım maalesef. Huawei'ye olan antipatim aynen anlattığınız sebeplerden ötürü. Sonuç olarak ya Samsung S9 serisinden bir cihaza ya da iPad Air 6 modeline yöneleceğim gibi. Biraz daha araştırayım bakalım. Sizin deneyimlerinizi de bekliyor olacağım.
Çoğu konuda aynı düşünüyoruz hocam ya. Açıkçası Apple istememin en büyük sebebi kalemi ve uzun ömürlülüğü olabilir. Gerçekten harika bir kalem. Daha önce Samsung'un kalemlerini deneyimledim ve Apple'ın verdiği ergonomi ve keyfi alamadım maalesef. Huawei'ye olan antipatim aynen anlattığınız sebeplerden ötürü. Sonuç olarak ya Samsung S9 serisinden bir cihaza ya da iPad Air 6 modeline yöneleceğim gibi. Biraz daha araştırayım bakalım. Sizin deneyimlerinizi de bekliyor olacağım.
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanınEvet hocam dediğiniz gibi benim Apple tercih etmemdeki en büyük sebep kalitesi ve işletim sistemi kalemi gönderdiler ama hala tablet yola çıkmadı bekliyorum göndermelerini haberdar edeceğim sizi.
Hocam ulaştı elime.
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. Nedir hocam ilk izlenimleriniz? Not konusunda ücretsiz olan uygulamalar yeterli gelecek mi sizce? Ayrıca ekran boyutu dersler için tatmin etti mi sizi?
Teşekkürler hocam. Ben şuan S9 Plus a daha yakın hissediyorum ama hala araştırmaktayım. Görüşleriniz için çok sağ olun.Sağ olun hocam kalem hissiyatı olsun akıcılık olsun pişman olmadım muhtemelen de olmam ekran 11 inc yetersiz gelebilir olarak düşünüyordum fakat gayet yeterli çok kafi bir ekranı var fakat büyük ekranlar seviyorsanız 13 inc almanızı öneririm fakat not tutma ekranı ikiye bölerek kullanma konusunda 11 inc gayet yeterli.
Not uygulaması olarak ücretsizlere bakmadım GoodNotes ve Notability inceledim ikisinin de bir haftalık deneme sürümünü aldım ilk izlenimlerim Notability'in daha iyi olduğu yönünde arayüzü falan daha rahat geldi bana.
120 Hz ürünleri de deneyimlemiş birisi olarak bence ekranı boyuttan bahsetmiyorum çözünürlük olsun netlik olsun aşırı tatmin edici kalemle yazmada da 60Hz ekranın bir - yanını hissetmedim henüz bilerek yavaş ya da çok hızlı yazmayı denedim gayet stabil.
Ücretsiz uygulamaları bilmiyorum ama bakıp tekrar yorumlarımı yazabilirim.
Evet hocam daha güçlü ve uzun ömürlü olacağını biliyorum ancak hem o ekosisteme sahip değilim hem de uygulamalara ekstra ücret ödemek istemiyorum açıkçası. Android özgürlüğünü sunmaması da cabası. Keşke iOS bir telefon kullanıyor olsaydım da düşünmeden alsaydım bu cihazı.Rica ederim hocam benim Apple almamdaki ana sebep ekosistem işletim sistemi ve uzun ömürlü olmasını sevmem tablete tüm verilerimi atmam 1 dakika falan sürdü ya da sürmedi diyebilirim.
Apple cihazlar uzun gidiyor şu an bu cihazın içindeki işlemci S9 ultradan daha verimli ve güçlü.