- Makaleler
- 3
Hocam daha önce hiç iOS cihaz kullanmadım ve yakın zamanda da iOS bir telefona geçmek gibi bir düşüncem yok açıkçası. Aynı zamanda bana özgürlük sunması da önemli ve bir de Windows bir laptopta sahibim. O sebeple Android bir tablet almak şu an bana daha mantıklı geliyor. Fakat orada da kafam çok karışık açıkçası. S9 ile S9 FE+ arasındayım çünkü ekran boyutunun fazla olması benim için önemli. Bir yandan da Huawei cihazlar kafamı karıştırıyor ancak her dakika uygulamadan atma ve uyumluluk sorunlarıyla uğraşmak istemiyorum öyle bir parayı verdikten sonra. Deneyimlerinizi bekliyor olacağım tablet için şu an acele etmiyorum üniversiteler biliyorsunuz ki ekim ayı gibi başlıyor. Şimdilik beklemedeyim.
Hocam ben Huawei'den ise Samsung almanızı öneririm bu benim gereksiz yersiz bir ön yargım olabilir fakat işletim sistemine vs çok ısınabilmiş değilim. Samsung konusunda S9 öneririrm işlemcisi gayet iyi ekranı da güzel eğer bütçenizi zorlamayacaksa S9 güzel tablet bildiğim kadarıyla içinden kalem de çıkıyor fakat kalemin Apple Pencil Pro ile arasındaki farklara hakim değilim. Yazı yazma not alma gibi işlerinizi görmek için donanım açısından fazlasıyla yeter ama uygulama desteği ne konuda bir bilgim yok IPad'de bulunan uygulamalar kalitesinde bir uygulama var mı bilmiyorum eğer uygulamaları yeterliyse Samsung sizin için yeterli olacaktır ben yine de tablet gelince buraya not düşeceğim sormak istediğiniz tüm soruları memnuniyet ile cevaplarım.
Ek olarak chat GPT'ye sorduğumda ise "sonuç olarak, not tutma ve PDF açma gibi üretkenlik odaklı işlemler için iPad Air M.2 daha uygun olabilir, ancak medya tüketimi ve genel çok yönlülük açısından Samsung Galaxy Tab S9 daha avantajlıdır." bu yanıtı vermişti.
Son düzenleme: