Üniversite için tablet önerisi

Tekir

Hectopat
Daha fazla  
Diş hekimliği bölümünde kullanmak için tablet önerilerinizi bekliyorum. Gönlüm iPad Air 6'dan yana ama sadece dersler için Samsung s serisi yeterliyse fazladan 5-10 bin TL vermek çok mantıklı gelmiyor. Kalem olması önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diş hekimliği bölümünde kullanmak için tablet önerilerinizi bekliyorum. Gönlüm iPad Air 6'dan yana ama sadece dersler için Samsung s serisi yeterliyse fazladan 5-10 bin TL vermek çok mantıklı gelmiyor. Kalem olması önemli.

Samsung s seriside yeterlidir elbette. Bütçe belirtirseniz bir öneride bulunabilirim.

Samsung s seriside yeterlidir elbette. Bütçe belirtirseniz bir öneride bulunabilirim.
Mümkün mertebe 10-15k bandı düşünüyorum ama iPad almaya karar verirsem 24 bin liraya Apple pencil pro + Air 6 düşünüyorum. Kararsızım açıkçası hocam. Huawei tabletleri de uzun zamandır araştırıyorum ancak play store olmaması biraz can sıkıcı.

Huawei tabletlere gspace kurarak google uygulamalarını ana ekranda da kullanabilirsin. Eğer render gibi cihazı ağır yüklü işlere sokmayıp günlük kullanım not alma işleri dersen huawei öneririm.

Hocam ipad air 5 kullanıcısıyım, air 6 önermem çünkü 60hz ve hz değeri çizim yaparken fark edebiliyor.

Şunu da söyleyeyim ben kendimi tableti alalı 1 yıldan fazla oldu enayi gibi hissediyorum çünkü çevremde çok çok ucuza yok parasına tabletler alıp çok verimli kullananlar var. Paranız çoksa ipad alın tabi ama bence gerek yokmuş.

Huawei tabletlere gspace kurarak google uygulamalarını ana ekranda da kullanabilirsin. Eğer render gibi cihazı ağır yüklü işlere sokmayıp günlük kullanım not alma işleri dersen huawei öneririm.
Hocalarım açıkçası daha çok ders ve çizim amacıyla kullanacağım. Dediğim gibi beni 5 yıl boyunca üniversite bitene kadar götürmesi ve kaleminin işlevsel olması yeterli. Huawei ve Samsung daha hesaplı geliyor o sebeple. S9 FE hatta S9 FE+ modeli için ne dersiniz ? Yoksa sizce Huawei Matepad serisine mi yönelinmeli ? Huawei oalrak aklımda Matepad 11.5 S Papermatte Edition var.

Son düzenleme:
Hocalarım açıkçası daha çok ders ve çizim amacıyla kullanacağım. Dediğim gibi beni 5 yıl boyunca üniversite bitene kadar götürmesi ve kaleminin işlevsel olması yeterli. Huawei ve Samsung daha hesaplı geliyor o sebeple. S9 FE hatta S9 FE+ modeli için ne dersiniz? Yoksa sizce Huawei MatePad serisine mi yönelinmeli? Huawei oalrak aklımda MatePad 11.5 s papermatte Edition var.

S9FE de alınabilir, depolama açısından tavsiyem en az 256 GB olsun. 128 bile yetmiyor artık.

Aynı sizin gibi eğitim için tablet önerisi isteyen bi arkadaşıma Ipad al dememe rağmen samsung s9 ultra almıştı, 2 hafta sonra tableti satıp ipad aldı. samsungda daha özgürsünüz, uygulamalara ek para vermeden korsan yükleyebiliyorsunuz ama performans konusunda ipad e yaklaşamaz,
not: İş için ipad air 5 kullanıyorum gayet memnunum.

Hocam performans konusunda size katılıyorum ancak tableti kullanma amacım not ve PDF üzerine olacağı için o kadar güçlü bir tablete ihtiyacım olup olmadığı konusunda şüpheliyim. Ha benim de gönlümden geçen Air 6 ancak arada ciddi bir fiyat farkı var maalesef ve o farkı vermek benim ne kadar işime yarar orası muamma.
Aynı sizin gibi eğitim için tablet önerisi isteyen bi arkadaşıma Ipad al dememe rağmen samsung s9 ultra almıştı, 2 hafta sonra tableti satıp ipad aldı. samsungda daha özgürsünüz, uygulamalara ek para vermeden korsan yükleyebiliyorsunuz ama performans konusunda ipad e yaklaşamaz,
not: İş için ipad air 5 kullanıyorum gayet memnunum.

S9FE de alınabilir, depolama açısından tavsiyem en az 256 GB olsun. 128 bile yetmiyor artık.
Düşüneceğim hocam kararsızım açıkçası.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı