Üniversite için tablet önerisi

O zaman hocam şansınız yanınızda olsun diyelim.
Teşekkürler. Bugün bu meseleyi araştırıp sipariş edeceğim.

O zaman hocam şansınız yanınızda olsun diyelim.
Hocam kalem kargoya verildi ancak tablet hala işleniyor aşamasında. Ayrıca kalemin teslim tarihi garip bir şekilde 5 Eylül görünüyor o kadar ileri tarih vermesi garibime gitti. Sizde verdiği tarihe göre mi geldi yoksa daha erken mi ?

Son düzenleme:
Teşekkürler. Bugün bu meseleyi araştırıp sipariş edeceğim.

Hocam kalem kargoya verildi ancak tablet hala işleniyor aşamasında. Ayrıca kalemin teslim tarihi garip bir şekilde 5 Eylül görünüyor o kadar ileri tarih vermesi garibime gitti. Sizde verdiği tarihe göre mi geldi yoksa daha erken mi?

Hocam tablet hep geç çıkıyor genelde teslim tarihinde ya da 1 2 gün önce geliyor sıkıntı olacağını sanmıyorum UPS getiriyor kargoyu.

Hiç düşünme bile Air 6+pencil Pro çak geç.

Kargo çok mu geç geldi size hocam.

Kalem 3 4 gun tablet 1.5 hafta.

Umarım öyle olur hocam. Tablet için 12-19 Eylül arası yazıyor ama ben 15 Eylül gibi üniversite için yola çıkacağım.

Universiteye kargolatsaniz ya da eger gecikirse kargoda olacağı icin arayip kargo adresini degistirebilirsiniz.

Universiteye kargolatsaniz ya da eger gecikirse kargoda olacağı icin arayip kargo adresini degistirebilirsiniz.
tablet çok geç gelmiş

hocam bende teslimat tarihi 1 eylül gözüküyor teslimat tarihinden daha mı geç geliyor

hiç düşünme bile air 6+pencil pro çak geç

kargo çok mu geç geldi size hocam
Aldım hocam kalem İstanbul'da şuan geliyor tablet için hala onay bekleniyor.

Teslimat adresi değiştirmek mantıklı hocam fikir için teşekkürler gerekirse öyle yaparım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı