Üniversite için tablet önerisi

Seneye üniversite için, arada bakıyorum fakat emin değilim laptop mu tablet mi almalıyım diye.

Bölümden bölüme değişir ama 2 yıllık okuyacaksan ve mühendislik falan seçmeyeceksen beğendiğin kalemi olan fiyatı sana göre uygun bir şey bakabilirsin. Bende her ikisi de var. Her zaman tabletim yanımda oluyor. Zaten bilgisayarlara ihtiyacın pek olmuyor. Mesela
Bu tablet olabilir hem fiyatı uygun hem de kendinden kalemi var hem de hafıza-RAM ikilisi çok iyi.

Bölümden bölüme değişir ama 2 yıllık okuyacaksan ve mühendislik falan seçmeyeceksen beğendiğin kalemi olan fiyatı sana göre uygun bir şey bakabilirsin. Bende her ikisi de var. Her zaman tabletim yanımda oluyor. Zaten bilgisayarlara ihtiyacın pek olmuyor. Mesela.
Bu tablet olabilir hem fiyatı uygun hem de kendinden kalemi var hem de hafıza-RAM ikilisi çok iyi.

Samsung Tab S11'de güzel özelliklere sahip açıkçası onu düşünüyorum sizce? 2 yıllık okuyacağım.

Samsung Tab S11'de güzel özelliklere sahip açıkçası onu düşünüyorum sizce? 2 yıllık okuyacağım.

Hocam tablet güzel ama paranızı boşa israf etmiş olursunuz. Çünkü o tabletin özelliklerinin %10'unu ancak kullancaksınız. Ben kendi elimdeki tableti ders çalışmayı seven birisi olarak tam anlamıyla kullanamıyorum ve bir düşününce S11'i kesinlikle hiç kullanmayacağım özelliklere sahip bir tablet olurdu benim için.

@RightCloud Snapdragon 870'li bir Huawei kullandım geçenlerde. PC'den sonra kullandığım en işlevsel meretti sanırım faresi, klavyesi ve kalemiyle beraber. Kirin işlemcililer nasıl biliyorum ama o konuda her yorumu takdir ederim.

Bütçende çokmuş aslında, indirim kovalayıp Galaxy Tab S serisinden bir model de kovalayabilirsin aslında hacım. Bir de neden iPad istemiyorsun?
Tablet ve bilgisayarlara zam gelcek diyolar oyuzden indirim beklemiyorum iPad ise zaten daha kötü donanımla daha pahalıya satılıyor eğitim için kullanacagimdan donanımın çok önemi yok ama 18k ya 6gb ramlı tablet almak istemiyorum telefonum iPhone olsa belki almayi düşünebilirdim

Galaxy Tab S6 Lite.
Hocam 128 gb olanı 26k benim bütçemi aşıyor baya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı