Üniversite için Tulpar T5 v21.5.1 alınır mı?

Risk alacaksanız alınır, bence risk almayın biraz bekleyin.

Laptop'a o kadar yüksek fiyatlar vermenize gerek yok HP Omen 15 alın RTX 2060'ın yenilenmiş versiyonunu kullanıyor performans olarak RTX 2070 ve RTX 3060'lardan aşağı kalır yanı yok.

Hocam 2060 nere 3060 nere:D

Laptop almak için Gürcistan'a günü birlik gidip alsanız olmaz mı? Kimlik ile girip çıkabiliyorsunuz. Bütçe büyük olunca bu sayede 2-3 bin liralara yakın tasarrufunuz olur hem.
Gürcistanda fiyatlar daha pahalı hocam.Hem garanti olayı var malum.
Laptop'a okadar yüksek fiyatlar vermenize gerek yok HP Omen 15 alın RTX 2060'ın yenilenmiş versiyonunu kullanıyor performans olarak RTX 2070 ve RTX 3060 lardan aşşağı kalır yanı yok.
10300h 4/8 ileriye dönük geride kalır işlem gücü isteyen işlemlerde.

Risk alacaksanız alınır, bence risk almayın biraz bekleyin.

Hocam 2060 nere 3060 nere:D
HP Omen 15 i5 RTX 2060 Refresh kullanıyorum bu videoda RTX 3060 80W lısı Warzone da 93 fps alıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu videoda ise 14:15 dakikasından izleyin bu gibi FPS ler alıyorum ben Discrete modunda en azından RTX 3060 80W lısını geçiyor, hatta Balanced ve Hybrid profil olan fan sesi az olan modunda 86 ve üzeri FPS ler alıyorum Warzone'de.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

HP Omen 15 i5 RTX 2060 Refresh kullanıyorum bu videoda RTX 3060 80W lısı Warzone da 93 FPS alıyor.

Bu videoda ise 14:15 dakikasından izleyin bu gibi FPS'ler alıyorum ben discrete modunda en azından RTX 3060 80W lısını geçiyor, hatta balanced ve hybrid profil olan fan sesi az olan modunda 86 ve üzeri FPS'ler alıyorum Warzone'de.

Hocam kesin kanıya varmak mümkün değil şu an ama jarrods tech ve ownordisown testlerini izleyin. En doğru sonuçlar onlarda.

Daha kaliteli marka ne arkadaşlar tavsiyeniz var mı? Monster laptoplar gayet kaliteli. Garanti konusunda da çok iyiler. Ben aldığımda ilk önce CD takılamayan bir model almıştım daha sonra vazgeçtim diye gönderdim hemen CD takılan model ile değiştirdiler. Her türlü konuda anında destek veriyorlardı o dönem için. O dönem de çok araştırmıştım ve atıyorum aynı paraya ASUS aldığımda özellikler neredeyse yarı yarıya düşüyordu. Diğer markalar ( MSI, ASUS, DELL vb. ) kesinlikle sırf ismine daha pahalıya satıyor. Kullanmış biri olarak yorum yapıyorum. Diğer arkadaşlar hangi ürünleri kullandı bilmem. Ayrıca monster da ekran kartını değiştirebiliyorlardı sanırım onu bir sorun. Zamanla ekran kartını değiştirebileceğiniz bir model alırsanız sorun yaşamazsınız. Kolay gelsin.

Arkadaşlar merhabalar seneye üniversite geçiyorum ve okuyacağım üniversite bulunduğum şehirde olmayacak. Okuyacağım bölüm ise oyun tasarımı üzerine olacak bu yüzden bir laptop ihtiyacım var. Şu an kullandığım ortalama değeri 15000 TL olan masaüstü setup satıp üzerine 5000 ben ekleyip laptop alacağım. Yani 20000 TL bütçe ayırdım. Beni 5 sene götürecek bir model istiyorum. Aradığım özelliklere gelecek olursak en az 512, 1 TB M.2 SSD en az 16 GB RAM ve RTX 3070 ekran kartı. Bu özellikler doğrultusunda Monster bu modeli cazip geldi. Tabii ki SSD Samsung ise değiştirip alacağım.
RAM 32 GB yükseltmeme gerek var mı sizce? Bu bütçe doğrultusunda başka bir öneriniz var mı? Monster malzeme kalitesi, soğutması vs. nasıldır? Bu model yerine 13 inç MacBook Pro mı almalıyım? Mac mi Windows mı işime daha çok görür?
Bütçe: 20000 TL.

Laptop alacaksanız bu bütçeye allianware alın.

HP Omen 15 i5 RTX 2060 Refresh kullanıyorum bu videoda RTX 3060 80W lısı Warzone da 93 fps alıyor.

bu videoda ise 14:15 dakikasından izleyin bu gibi FPS ler alıyorum ben Discrete modunda en azından RTX 3060 80W lısını geçiyor, hatta Balanced ve Hybrid profil olan fan sesi az olan modunda 86 ve üzeri FPS ler alıyorum Warzone'de.

Warzone de son update den sonra Balanced ve Hybrid profilinde resimdeki gibi FPS aldım yani Discrete yapsam ve Performansa alsam yine iyi FPS verir.
Adsız.png

Arkadaşlar merhabalar seneye üniversite geçiyorum ve okuyacağım üniversite bulunduğum şehirde olmayacak. Okuyacağım bölüm ise oyun tasarımı üzerine olacak bu yüzden bir laptop ihtiyacım var. Şu an kullandığım ortalama değeri 15000 TL olan masaüstü setup satıp üzerine 5000 ben ekleyip laptop alacağım. Yani 20000 TL bütçe ayırdım. Beni 5 sene götürecek bir model istiyorum. Aradığım özelliklere gelecek olursak en az 512, 1 TB M.2 SSD en az 16 GB RAM ve RTX 3070 ekran kartı. Bu özellikler doğrultusunda Monster bu modeli cazip geldi. Tabii ki SSD Samsung ise değiştirip alacağım.
RAM 32 GB yükseltmeme gerek var mı sizce? Bu bütçe doğrultusunda başka bir öneriniz var mı? Monster malzeme kalitesi, soğutması vs. nasıldır? Bu model yerine 13 inç MacBook Pro mı almalıyım? Mac mi Windows mı işime daha çok görür?
Bütçe: 20000 TL.

https://www.hepsiburada.com/monster...-3-qhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00001AZLUA bu olabilir ama AMD işlemcili laptop öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı