Xed Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 296 13 Nisan 2022 #21 Halil1905 dedi: Onlar hakkında pek fikrim yok fakat bu tarz yerlere giden arkadaşlarım şuan okuduğu bölümlerle alakasız işlerde çalışıyorlar. Yani boşuna gitmişler diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Sağlık sektörü içinde aynı şeyi söyleyebilir misiniz? Ben paramedik bölümünü düşünüyordum 2 yıllık.
Halil1905 dedi: Onlar hakkında pek fikrim yok fakat bu tarz yerlere giden arkadaşlarım şuan okuduğu bölümlerle alakasız işlerde çalışıyorlar. Yani boşuna gitmişler diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Sağlık sektörü içinde aynı şeyi söyleyebilir misiniz? Ben paramedik bölümünü düşünüyordum 2 yıllık.
Halil1905 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 5.804 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #22 Xed dedi: Sağlık sektörü içinde aynı şeyi söyleyebilir misiniz? Ben paramedik bölümünü düşünüyordum 2 yıllık. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir bilgim yok o konuda. Ne söylersem boş olur şimdi.
Xed dedi: Sağlık sektörü içinde aynı şeyi söyleyebilir misiniz? Ben paramedik bölümünü düşünüyordum 2 yıllık. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir bilgim yok o konuda. Ne söylersem boş olur şimdi.