Spooderman Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.535 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #1 İstanbul'da bir üniversite kazandım ama ben İzmir'deyim. İstanbul'a gidip kayıt yaptırmak gerekiyor mu yoksa Online kayıt yeterli mi? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2024
İstanbul'da bir üniversite kazandım ama ben İzmir'deyim. İstanbul'a gidip kayıt yaptırmak gerekiyor mu yoksa Online kayıt yeterli mi?
Çözüm 3 3 333365 13 Ağustos 2024 Online kayıt yeterli. Okula gittiğinizde de fakültenizin öğrenci işlerine istenen evrakları, belgeleri teslim edersiniz. @Spooderman, sorununuz çözüldü mü? Konuya geri dönüş sağlar mısınız?
Online kayıt yeterli. Okula gittiğinizde de fakültenizin öğrenci işlerine istenen evrakları, belgeleri teslim edersiniz. @Spooderman, sorununuz çözüldü mü? Konuya geri dönüş sağlar mısınız?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 13 Ağustos 2024 #2 Online kayıt yeterli. Okula gittiğinizde de fakültenizin öğrenci işlerine istenen evrakları, belgeleri teslim edersiniz. @Spooderman, sorununuz çözüldü mü? Konuya geri dönüş sağlar mısınız? Son düzenleme: 13 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Online kayıt yeterli. Okula gittiğinizde de fakültenizin öğrenci işlerine istenen evrakları, belgeleri teslim edersiniz. @Spooderman, sorununuz çözüldü mü? Konuya geri dönüş sağlar mısınız?
KS KS Spooderman Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.535 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #3 333365 dedi: Online kayıt yeterli. Okula gittiğinizde de fakültenizin öğrenci işlerine istenen evrakları, belgeleri teslim edersiniz. @Spooderman, sorununuz çözüldü mü? Konuya geri dönüş sağlar mısınız? Genişletmek için tıkla... Evet, çözüldü. Artı 0 Eksi
333365 dedi: Online kayıt yeterli. Okula gittiğinizde de fakültenizin öğrenci işlerine istenen evrakları, belgeleri teslim edersiniz. @Spooderman, sorununuz çözüldü mü? Konuya geri dönüş sağlar mısınız? Genişletmek için tıkla... Evet, çözüldü.