Üniversite kaydı ne zaman sildirilmeli?

Merhaba bu konu hakkinda aklima takilan bi sey vardi onu soracaktım. Ben 2022de sinava girip kayit yaptirdim simdi de okulu birakip 2024te tekrar yksye giricem ama hala kaydimi sildirmedim. Universiteye kayıtlı olarak gozukuyorum. Kaydimi sildirmeden yksye basvuru yapsam obp puanim kirilir mi? ve kaydimi silip basvuru yaparsam sistemde universiteye kayitli olmadigim gozukur mu? lutfen cevaplayin cok onemli benim icin bu.

Merhaba. Üniversiteye kayıtlı olarak YKS 2024'e başvurursanız OBP'niz kırılmayacak çünkü 2022'de üniversite kazanmışsınız. Kaydınızı sildirip YKS 2024'e başvuru yaparsanız kaydınızı sildirmenizden 1-2 gün sonra üniversiteye kayıtlı olmadığınız gözükür diye düşünüyorum. Bir de Açıktan mı okuyorsunuz örgün mü ve 2 yıllık bir bölümde misiniz yoksa 4 yıllık bir bölümde mi?

Hocam ben bir lisans bölümüne kayıtlıyım öyle duruyor ama gitmedim. Şimdi YKS hazırlanıyorum kaydımı sınava girdikten sonra sildirsem problem olur mu?

merhaba kayıt sildirme işleminizin onaylanması ne kadar sürdü 19unda okula gidip sildireceğim 23ünde okul kayıtları bitiyor yetişmez diye baya tedirginim. çok uzun sürüyor mu ?

merhaba kayıt sildirme işleminizin onaylanması ne kadar sürdü 19unda okula gidip sildireceğim 23ünde okul kayıtları bitiyor yetişmez diye baya tedirginim. çok uzun sürüyor mu ?
1 günde sildirdim Temmuz ayında.

Hocam ne yaptınız? Ben de kayıt silme dilekçemi pazartesi verdim hala bekliyorum. E-Devlet'ten silmediler hala.
Hocam ben Temmuz ayında sildirdim. Gittim 3 yerden imza aldım formu doldurdum aynı gün silindi kayıt. Cimer'le ya da üniversiteyle konuşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…