Üniversite öğrenci adayları için tavsiyeler

Bende bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum bana yardımı dokunabilecek öneriniz varmı ?

Sağlık meslek çıkışlı olduğum için sıralamam fazla iyi değil ama orta halli (sen anlamışsındır benim durumumu) önerebileceğin üniversite varmı ? Tanıdıklarından giden yada senin duyduğun varsa ve bilgilendirirsen sevinirim.
ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği'nde okuyorum. Okul ve bölüm sorularınız için her zaman rahatsız edebilirsiniz.

Bilgi verdiğin için teşekkür ederim

107 bine girmişim sağlık meslek çıkışlı olduğum için beni biraz tatmin etti açıkçası bu sene üniversiteye gidip tekrar çalışıp daha iyi bir üniye gitmeyi planlıyorum artik.
Bu arada YKS sonuçları açıklanmış.

Bölümünüz hakkında fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bölümüm bence insanların çalışırken en çok eğlenebileceği bölümlerden biri. İş imkanları çok yüksek, artık zaten bu bilinen bir gerçek. Eğer akademisyen olacaksanız ama Türkiye yetersiz kalıyor bu konuda. Her bakımdan yurt dışına gitmek daha avantajlı. Bizim bölümümüz tam olarak ne yazılım ne donanım, ikisinin karıştırılıp bilgisayarın nasıl çalıştığını anlatıyorlar. Zaten aslında Computer Science - Bilgisayar Bilimi diye geçiyor bu bölüm.

Malesef farklı üniversiteler hakkında pek bilgim yok, giden arkadaşlarım da pek yok. O yüzden yardımcı olamayacağım o konuda.

Ucak Muhendisligi ve Teknisyenligi ile ilgili sorulariniz varsa yardimci olurum
Bölüm hakkında fikirlerinizi ve tecrübelerinizi öğrennmek istiyorum.
Anladim. Fikirleriniz için teşekkür ederim. Aklımın kenarında bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…