Üniversite öğrenci kaydı nasıl silinir?

Monamina

Hectopat
Daha fazla  
Bu sene YKS'ye gireceğim, yeni bir yer kazanıp şu an kayıtlı olduğum üniversite öğrenciliğini sildirmek istiyorum. Online silme yok. İstediğimiz zaman gidip sildirebilir miyiz, yoksa yeni üniversite kazanınca mı silinecek kayıt?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öğrenci işlerini arayarak öğrenebilirsiniz ancak bildiğim kadarıyla Üniversiteye giderek dilekçe vermen gerekiyor

Sizin şimdiki okuduğunuz üniversite bölümü kaç senelik? Kazanmak istediğiniz üniversite bölümü kaç senelik?

Hocam üniversitenin obsinden dilekçe yolladım, sonra öğrenci işlerini aradım böyle kabul ettiklerini söylediler. İsterseniz OBS'den bakabilirsiniz.

Sizin şimdiki okuduğunuz üniversite bölümü kaç senelik? Kazanmak istediğiniz üniversite bölümü kaç senelik?
Şimdiki 4 senelik, kazanmak istediğim Hazırlık 1 yıl 5 sene

Hocam üniversitenin obsinden dilekçe yolladım, sonra öğrenci işlerini aradım böyle kabul ettiklerini söylediler. İsterseniz OBS'den bakabilirsiniz.
Gitmeye gerek kalmadan telefondan yolladın yani reis obsden

Gittiğim üniversitede direkt elden siliniyor büyük ihtimal öğrenci kartı, nüfus Cüzdan fotokopisi isteniyor ona göre hareket edicem

Öğrenci işlerinden hallediliyor. Ben kaydımı o şekilde dondurmuştum, muhtemelen aynı süreç
Ben sildiricem sildirmem çok önemli

@Monamina, aynı anda iki örgün lisans bölümünü okuyamıyorsunuz. Birinin kaydını sildirmeniz gerekir. Kayıt sildirmek için de öğrenci işlerine gideceksiniz. Bazı öğrenci işleri, okula kadar gelmenizi isterken bazıları Online olarak silmenize imkan tanıyor.

@Monamina, aynı anda iki örgün lisans bölümünü okuyamıyorsunuz. Birinin kaydını sildirmeniz gerekir. Kayıt sildirmek için de öğrenci işlerine gideceksiniz. Bazı öğrenci işleri, okula kadar gelmenizi isterken bazıları Online olarak silmenize imkan tanıyor.
Zaten gideceğim bölüm İçin şuan ki lisans bölümünü sildireceğim.

Bir sorum var hocam sildirme işlemi yapıldığında kaç gün sürüyor E devletten sildirme işlemi önemli benim için sildirip yoluma bakmam gerek

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı