Üniversite öğrencileri vergisiz telefon alabilecek mi?

Hocam milletin avantajına olsa bile ben böyle birleye karşıyım neden çünkü devlet bu vergilerle bile ciddi anlamda geçinemiyor zaten ülke borçta bence gelmemesi gerekiyor onun yerine devlet maddi durumu belli seviye sltında olan öğrencilere telefon veya bilgisayar yardımı yapsa daha iyi olur diye düşünüyorum.

Alınan vergi cihaz parasıyla aynı neredeyse. Ha cihaz almış ha bağışlamış aynı şey. Kime gittiğini bilmiyoruz ürünlerin, troll falan mısın?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Boyle bir haber gördüm. iPhone 14 Pro düşünüyordum. Biraz araştırayım dedim ve vergisiz telefon alabileceğiz adı altında bu çıktı. Üniversite okuyan birisi bu modelleri vergisiz alabiliyor mu simdi?
Dostum, eğer telefon alacaksan telefondaki %50 ötv vergisi alınmayacak. Eğer bilgisayar alacaksan, %18 kdv ödemeyeceksin. Burada mantıklı olan telefon tabi. Bir yandan şöyle birşey var. Vergi için anlaşmalar falan yapılacak. Bu yaz içinde olur bence.
 
İndirim olsa bile kimse iktidar sahiplerine minnet duyucağımızı beklemesin. Cebimizden 100 TL çalınıp 30 TL geri verildiğinde alkış beklemekle aynı durum.
 
Umarım böyle bir durum yaşanmaz. Başkasının aldığı iPhone 14 Pro Max'ın parasını niye devlet ödüyor. Ben burada Samsung alacağım adam iPhone 14 Pro Max alacak vergi ödemiycek öyle mi çok mantıksız. iPhone alan adamın zaten parası vardır Samsung telefonlara vergi indirimi gelmeli.

En Samsung sensin.
 
Bazı arkadaşlar gelmesi mümkün değil ülke geçinemiyor demiş 5 şirketin silinen vergilerini hesaplarsanız 3-5 gencin alacağı telefonun vergisinden milyon kat fazla olduğunu görebilirsiniz. Herneyse bu seçim vaadiydi bir önceki seçimde vadedilenler gibi bu da unutulur.
 

Geri
Yukarı