Üniversite öğrencisi için 2000 TL'ye yazıcı önerisi

Bütçe
1500-2000 TL

LordOfTurk

Decapat
Katılım
16 Haziran 2021
Mesajlar
455
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bugün sizden biraz imkansızı isteyeceğim biliyorum ama yapacak bir şey yok hayat şartları malum. :D Şimdi fazla söze gerek yok, bana mümkün olduğunca öğrenci dostu en fazla 1500-2000TL yazıcı lazım. Tercihim tonerli olacaktır daha uzun sayfa basımı sunuyor diye biliyorum, eğer kartuşlu falan önerecekseniz de tanklı olsun. Ayrıca tarayıcı özelliği de olursa güzel olur. :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Tanksız normal kartuşlu maalesef.

Hocam yıl 2022 tarayıcı özelliğini ne yapacaksınız artık her telefondan Adobe scan gibi uygulamalarla taratma yapabilirsiniz.

Haklısınız telefonlarda tarayıcı uygulamalar var aslında güzel gibi görünüyor attığınız yazıcı fakat başkaları da atacak mı bekleyeyim. :D


Ucuz olan tanksız sanırım ve tanksızların sayfa ömrü pek olmuyor pahalı olan ise listeye attım hepsini kontrol edip aralarında aklıma en yatanı seçeceğim sanırım.
 
Birkaç sene önce bende yazıcı almayı düşündüm ancak çok daha maliyetli geldi. Hem ucuz ve kaliteli kağıt bulması hem kartuş değiştirmesi hem de bozulma ihtimalini değerlendirip vazgeçtim. Üniversite yakınlarındaki ucuz öğrenci fotokopicileri daha mantıklı geldi. Sayfasını 4-5 kuruştan çıkartıyor ben internetten toplu kağıt aldığım zaman ancak sayfa başı 5 kuruşa indirebiliyorum bir de mürekkep veya kartuş gibi maliyetleri ekleyince vazgeçtim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı