Üniversite öğrencisi olarak nereden iş bulunur?

Rosenkavalier

Hectopat
Makaleler
3
Halihazırda 2. sınıf üniversite öğrencisiyim. Ailemin durumu fena değil ancak şehir dışında (Ankara) okumam neticesiyle hayat pahalılığına bağlı ailemin gönderdiği para ile ay sonunu çıkartamıyorum ve aileden ekstra para istemek gibi bir duruma girmek istemiyorum. Part-time bir iş bulup çalışmak istiyorum. Daha önce bir iş deneyimim maalesef yok. Okuduğum bölüm yabancı dil bölümü olduğu için İngilizce seviyem ileri seviye. Fiziksel olarak kuvvetim yerinde, fiziksel efor gerektirecek bir işi de yapabilirim. Ancak daha önce tecrübem olmamasına bağlı hangi işi tercih etmeliyim ve iş olanaklarına nereden ulaşabilirim bilemedim ve Sosyal'e sormak istedim.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Otel veya kafe gibi işletmelerde komi olarak işe girmelisin bence yaz sezonu geldi zaten ortalama maaş 17.000 TL ile 20.000 TL arası değişiyor sigortada yapıyorlar bir arkadaşım da aynı sizin gibi hiç iş deneyimi yok YKS sınavından sonra oda bu işi yapacak.

Merhaba, biz facebook gruplarından günlük işler kovalıyoduk öğrenciyken broşür dağıtma, evcil hayvan bakımı, günlük komilik vb. Hala varsa facebooktan "Ankara İş İlanları" benzeri bi arama yaparsan çeşitli gruplardan çeşitli işler bulabilirsin

Konuştuğum birkaç mekan tecrübeli/kalifiye eleman aradıklarını söylemişti. AVM'lerdeki giyim mağazalarına deneyimsiz bir şekilde girmek mümkün mü?
Deneyime baktıklarını sanmıyorum. Sadece çalışma saatlerini önemsiyorlar. O bakımdan part time arayan bulmak zor olabilir. Herkes hafta içi çalışmak istediğinden sanırım daha çok hafta sonu çalışabilecek eleman arıyorlar gibi geldi bana.
Hocam şehri tanımadan zor olur kuryelik.
Yaani, bilemedim. Bisikletlilere kısa mesafe paketleri veriyor. Sorun olmaz gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı