Üniversite okumak mı KPSS'ye hazırlanmak mı?

Volkankerem

Centipat
Daha fazla  
Biraz garip oldu başlık ama idare edin. YKS'ye çalışmak bana gereksiz gelmeye başladı. YKS'yi kazanmak için çok emek Sarf etmek gerekiyor kaç aydır 7-8 saat arası calışıyorum ama pek başaracakmışım gibi gelmiyor. Benden daha iyi bir sürü insan var, rekabet çok bu yüzden yaptıklarım boşunaymış gibi geliyor. Babam memurların iyi kazandığı söylemişti. KPSS matematiği gördüğüm kadarıyla TYT matematik gibi. Bir de diğer sözel kısımları çalışmak gerekiyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz garip oldu başlık ama idare edin. YKS'ye çalışmak bana gereksiz gelmeye başladı. YKS'yi kazanmak için çok emek Sarf etmek gerekiyor kaç aydır 7-8 saat arası calışıyorum ama pek başaracakmışım gibi gelmiyor. Benden daha iyi bir sürü insan var, rekabet çok bu yüzden yaptıklarım boşunaymış gibi geliyor. Babam memurların iyi kazandığı söylemişti. KPSS matematiği gördüğüm kadarıyla TYT matematik gibi. Bir de diğer sözel kısımları çalışmak gerekiyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
dostum şu anki maaşlara bakılırsa yönelebileceğin bir alan yani sevebileceğin bir alan varsa kpss daha mantıklı. Özelde o paraları vermezler bir de fazladan mesai ve stres altında olursun
Edit: kpss de atanabileceksen çalış ama :D açık meslek grupları ve sevdiğin meslek grubuna bak ikiside kapsama kümesindeyse yani hem açık çok hem sevdiğin meslek ise kpss bence.

Diyelim ki KPSS'de doğru dürüst bir puan aldın; peki güvenlik soruşturması, mülakatı, cartı curtu... Oku istediğin bölümü baktın olmuyor yine KPSS'ye girersin. Ucuna kadar gelmişken bırakmak olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı