Üniversite okumak şart mı?

Bilgisayar mühendisliği okumanın artık gereksiz ve yetersiz olduğunu düşünüyorum. Saygı duyuyorum ama artık daha spesifik alanlara bölünmeli. Ayrıca tüm dünyadaki üniversitelerin ücretsiz olarak açtığı sertifikalı ve sertifikasız kurslara erişmek için aşağıdaki siteye gidebilirsiniz. Ciddi manada dünya çapında üniversitelerin kursları var.

Şu an üniversite daha ön planda duruyor sizin dediklerinize göre. Jeton düştü.

Sektörde kendini sürekli geliştirmen lazım. Ha ciddi konuşacaksak Türkiye'de okul okumak genele bakınca saçma.

Bazı üniversiteler hariç saçma, aslında pek saçma da sayılmaz.
Saçma hocam saçma. Bu gerçekle tam anlamıyla yüzleşmediğimiz için böyle konuşuyoruz.

Hocam benim matematik temelim var. Ayrıca matematik dersleri YouTube ve Udemy'de var bu dediğiniz bana anlamsız geldi. Ben 4 yıl Liseye gittim diploma notum 90 hiçbir dersi adam akıllı okulda dinlemedim sadece YouTube'daki hocalardan dinledim ve anladım da. Ben anlıyorsam başka insanlarda rahatlıkla anlar.

"Uzun lafın kısası; bilgisayar/yazılım mühendisliği için üniversite şart mı?" Hocam evde sahte evrak düzenleme işleri yapmıyorsan mühendis olman için üniversite şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…