Üniversite okurken başka üniversiteye gidilebilir mi?

GTX 1070

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
İki yıllık bir bölümde okuyorum ve bu sene ikinci sınıftayım. İkinci senem bittiğinde yeni bir tercih yapıp başka üniversitede iki yıllık bir bölüm daha okumak istiyorum fakat eğer olur da şu anki üniversitemde alttan ders bırakır ve devam zorunluluğu olmadan üçüncü seneye uzatırsam diğer üniversiteye gitmemde sorun çıkartır mı? Eğer başka üniversiteye gidersem şu anki üniversitemin sadece alttan kalan derslerinin sınavlarına geleceğim.

Arkadaşım 4 Yıllık bizim bölümü okurken dersleri bıraktı, o sırada sınava girip kazandığı 2 yıllık bölümü bitirdi. Sonra gelip bizim bölümdeki derslerini verdi. İki mezuniyeti mevcut.

2 Yıllık okurken 4 yıllık okursun, tam tersi de olur ama 4 yıllık bölüm öğrencisiyken başka bir lisans programında eğitim göremiyorsun diye biliyorum.

Arkadaşım 4 Yıllık bizim bölümü okurken dersleri bıraktı, o sırada sınava girip kazandığı 2 yıllık bölümü bitirdi. Sonra gelip bizim bölümdeki derslerini verdi. İki mezuniyeti mevcut.

2 Yıllık okurken 4 yıllık okursun, tam tersi de olur ama 4 yıllık bölüm öğrencisiyken başka bir lisans programında eğitim göremiyorsun diye biliyorum.
Okuduğu yerden kaydını dondurup da mı başka bölümü bitirdi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı