Mezun senemde hiç hakkını vererek çalışmadım, sadece deneme çözüp dershane derslerini dinledim. Ne eksiklerime çalıştım ne de uzun uzun derslere kafa yordum ve 100k sıralama ile bir mühendislik bölümüne yerleştim. Bu durumdan pişman olup YKS'ye bir daha girmek istedim, her hafta üniversite derslerimle beraber denemeler çözerek sınava çalıştım. Sonra deprem oldu ve o sırada biz çoktan ders kayıtlarını yapmıştık. Deprem sonrası da okulu ilk dönemin kolaylığına güvenip hallederim deyip bıraktım. Online derslere katılmadım, herkes gibi ChatGPT yolunu seçmedim ve YKS'ye odaklandım tamamen. Ancak YKS'de OBP kırılması ve AYT matematiği kötü yapmam falan derken sıralamam yine 100k geldi. 40k sıralama yaptığım TYT heba oldu ve kendi bölümümde devam ettim. Bu yıl 2. sınıfla beraber muhteşem bir zorlukla karşılaştım. Tüm dersler başlı başına YKS'den zor geldi bana ve en iyi ihtimalle okulum yarım dönem uzadı. 3.2 olan GANO'm 1, 7'ye düştü; 1. sınıf 2. dönem derslerinden veremediklerim oldu ve okulum önümüzdeki seneden itibaren yaz okulunu kapatma kararı aldı.
Yaptığımdan pişman değilim sonuçta bir riskti ve bunu göze aldım, elimden geleni de yaptım ancak sizce toparlanamaz bir durumun içinde miyim?
Yaptığımdan pişman değilim sonuçta bir riskti ve bunu göze aldım, elimden geleni de yaptım ancak sizce toparlanamaz bir durumun içinde miyim?