letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.183 Çözümler 9 Yer Saratov 6 Ağustos 2025 #1 AÖF 2 yıllık yazmıştım, kayıt yenilememiştim. Bu sene kayıt yenilemeyi düşünüyorum, ayrıca MESEM'e başvuracağım. Girebilir miyim? Yaş 21. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2025
AÖF 2 yıllık yazmıştım, kayıt yenilememiştim. Bu sene kayıt yenilemeyi düşünüyorum, ayrıca MESEM'e başvuracağım. Girebilir miyim? Yaş 21.
Çözüm Mustafa.Kaan 6 Ağustos 2025 Hem AÖF devam edip hem de MESEM'e girebilirsiniz. Bir engel yok bunun önünde.
KS KS letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.183 Çözümler 9 Yer Saratov Bugün 01:00 #11 aziz.hin dedi: Naptınız hocam son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Usta bulamadım. Vazgeçtim ben de. Artı 0 Eksi
aziz.hin dedi: Naptınız hocam son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Usta bulamadım. Vazgeçtim ben de.
A aziz.hin Picopat Katılım 18 Ekim 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:01 #12 letmenow dedi: Usta bulamadım. Vazgeçtim ben de. Genişletmek için tıkla... Nerde yaşıyorsunuz? Ben de birkaç sektörde bakıyorum ama resmen çırak ilanları yok gibi birşey. Artı 0 Eksi
letmenow dedi: Usta bulamadım. Vazgeçtim ben de. Genişletmek için tıkla... Nerde yaşıyorsunuz? Ben de birkaç sektörde bakıyorum ama resmen çırak ilanları yok gibi birşey.