AÖF 2 yıllık yazmıştım, kayıt yenilememiştim. Bu sene kayıt yenilemeyi düşünüyorum, ayrıca MESEM'e başvuracağım. Girebilir miyim? Yaş 21.
Son düzenleyen: Moderatör:
Neden acaba? Sanayide tanıdık ustanın yanında çırak olmayı düşünüyorum iş öğrenmek zaten biliyorum az çok.MESEM'e gitmeyin.
Yaş sınırı da yokmuş da yukarıdaki arkadaş kafamı kurcaladı durduk yere.Hem AÖF devam edip hem de MESEM'e girebilirsiniz. Bir engel yok bunun önünde.
Neden acaba? Sanayide tanıdık ustanın yanında çırak olmayı düşünüyorum iş öğrenmek zaten biliyorum az çok.
Yaş sınırı da yokmuş da yukarıdaki arkadaş kafamı kurcaladı durduk yere.
Evet ama ustalık belgesi olmadan bi iş yapılmıyor malesef.Yasal kölelik hocam.
Evet ama ustalık belgesi olmadan bir iş yapılmıyor maalesef.
Aynen öyle. Zaten sanayide ustanın yanında çalışarak 2 seneye usta olursunHocam gülü seven dikenine katlanacak diyorsunuz.
Aynen öyle. Zaten sanayide ustanın yanında çalışarak 2 seneye usta olursun![]()
günde 12 saatten 6 gün. 72 saat ayda 288 saat yapıyor yılda 3456 küsur saat yapar. Bunlara ek olarak kendini geliştirmek lazım.
Naptınız hocam son durum nedir?AÖF 2 yıllık yazmıştım, kayıt yenilememiştim. Bu sene kayıt yenilemeyi düşünüyorum, ayrıca MESEM'e başvuracağım. Girebilir miyim? Yaş 21.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.