Üniversite onaylı sertifika nasıl alınır?

itskaarina

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Boğaziçi enstitüsünden almak istediğim bir eğitim var, eğitim ücretsiz ama sanırım sertifika ücretliymiş. Sertifika ücreti tahmini ne kadar olur bunu nasıl öğrenebilirim? Bir de Boğaziçi üniversitesine mi ait yoksa sadece adı mı böyle?

Adi oyle oranin, universite ile alakasi yok, reklam olsun diye. Boun boyle bir şey satsa kendi satardi.
Arkadaşlarımın hepsi Boğaziçine ait diye konuştukları için öylesine sormak istedim Anadolu Üniversitesinin de gözüküyor orasıyla alakalı bilginiz var mı?

Evet, tüm eğitimlerimizin sonunda sertifika ücreti almaktayız. Sertifikanızı fiziksel olarak talep etmeniz durumunda 799 TL, dijital olarak talep etmeniz durumunda ise 499 TL ödemeniz gerekmektedir. Uluslararası geçerli, üniversite ve enstitü onaylı olmak üzere üç sertifika için sizden sadece tek bir sertifika ücreti talep ediyoruz.
Alıntıdır.

Arkadaşlarımın hepsi Boğaziçine ait diye konuştukları için öylesine sormak istedim Anadolu Üniversitesi'nin de gözüküyor orasıyla alakalı bilginiz var mı?

Kandirmislar, en fazla kafede filan, arkadas ortaminda filan Boğaziçi'nden sertifikam var dersin, otesi olmaz. Ya da boyle muhabbet arasinda koyarsin benim de Boğaziçi'nden sertifikam var filan diye. Otesi yok. Bekleme. Zaten bak kendileri de yazmis, sık sorulan sorulara bak.
'Boğaziçi Enstitüsü birçok üniversite ile ortak çalışmalar gerçekleştirir ancak hiçbir üniversiteye bağlı değildir, bağımsız bir eğitim kurumudur.'

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anadolu universitesinin bilmiyorum. Sadece itude vardi aklima o geldi onu yazdim.

Arkadaşlar Boğaziçi enstitüsünden almak istediğim bir eğitim var, eğitim ücretsiz ama sanırım sertifika ücretliymiş. Sertifika ücreti tahmini ne kadar olur bunu nasıl öğrenebilirim? Bir de Boğaziçi üniversitesine mi ait yoksa sadece adı mı böyle?
Herhangi bir eğitimin sertifikası hiçbir anlam ifade etmiyor hocam boşuna para vermeyin beleşe eğitimi alın geçin.
Ayrıca arkadaşın dediği gibi boun ile alakası yok. Olsa dahi bir anlam ifade etmiyor.

Herhangi bir eğitimin sertifikası hiçbir anlam ifade etmiyor hocam boşuna para vermeyin beleşe eğitimi alın geçin.
Ayrıca arkadaşın dediği gibi boun ile alakası yok. Olsa dahi bir anlam ifade etmiyor.
Gayrimenkul Danışmanlığı Sertifikası alacağım bu mesleği yapanların çoğunluğu zaten üniversitede bölümü okumadan sertifika alıp yapıyorlar ki ben zaten bir üniversite seçeceğim bu sene + olarak sertifika almak daha mantıklı 2 yıl üniversite okumak yerine.

Gayrimenkul Danışmanlığı Sertifikası alacağım bu mesleği yapanların çoğunluğu zaten üniversitede bölümü okumadan sertifika alıp yapıyorlar ki ben zaten bir üniversite seçeceğim bu sene artı olarak sertifika almak daha mantıklı 2 yıl üniversite okumak yerine.

O zaman üniversite uzantılı olanlara bak sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı