Üniversite ortamları tedirgin ediyor

maydonozdiyarı

Hectopat
Daha fazla  
ChatGPT'ye yazdım bu problemimi ama yeterli cevabı alamadım, sanki çok duygusuz gibiydi. Hem doğal olsun hem de ilk yazışım olduğu için GPT'ye attığım aynı mesajı size de atıyorum. Şu an 11. sınıf öğrencisiyim ve bu zamana kadar herkesle kolayca arkadaşlıklar, dostluklar kurabilmiş birisiyim. Beni aydınlatın bir şeyler deyin, sadece stres oluyorum oturduğum yerde. Daralmaya başladım.

Bir tane Koç Üniversitesi VLOG izliyordum yani tanıtım gibi bir şey. Mesela hayal etmeye başladım ben diyelim orada okuyacağım ve okula başladım, hiç arkadaşım yok. Bir sürü etkinlik oluyor birçoğunda belki de yönetim kadrosunda olmayacağım, eksik kalacağım veya katılamayacağım. Kulüplerde yeterince ön plana çıkıp dostluklar kuramamaktan korkuyorum. Yani ortam oluşturamamaktan korkuyorum. Ya insanlar yeterince benden keyif almazlarsa yani sanki kendimi bir koşuşturmacada, hiçbir şey kaçırmamaya çalışan biri gibi olacağım ve perişan hale düşecekmişim gibime geliyor. Üniversiteleri hiç bilmiyorum ortamlar nasıl oluşur falan, ben çok kötü hissetmeye başladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen önce koç üniversite yi kazan da bunlara sonra bakarsın böyle saçma bir konuya bu yaşda stres yapıyorsan okulu kazandan bile üşün zor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı