Su anda universitedeki son dersimi yaz okulunda aliyorum fakat ilk vizede yasadigim bir problemden dolayi danismak istedim. Sinav notlari aciklandi ve bir cevap ana hatari da aciklandi. Sinav notlarinda ben ve yaklasik 30 kisi sinav kagidinin yanlış notlandirildigindan supheleniyor. Sinav coktan secmeli ve farkli test gruplarina sahipti, yani atiyorum benim sinavim A grubu iken B grubuna gore degerlendirilmis olabilir. Sinavda 8 soru vardi ve sorularin siralari ayniydi, yalnızca test grubuna gore siklarin yerleri farkliydi. 5 sorunun cevabini net bir sekilde hatirliyorum ve en az 65 almam gerekirken 45 aldim. Diger 3 sorudan da 2 tanesini dogru yaptığımi dusunuyorum.
Hoca sinav itirazi kabul etmiyorum dedi, bu durumda dekanliga dilekce yazip ardindan talebimin reddedilmesi durumunda yeniden degerlendirme icin dava acmayi dusunuyorum. Nelere dikkat etmem gerekir, nasıl bir yol izlemeliyim?
Hoca sinav itirazi kabul etmiyorum dedi, bu durumda dekanliga dilekce yazip ardindan talebimin reddedilmesi durumunda yeniden degerlendirme icin dava acmayi dusunuyorum. Nelere dikkat etmem gerekir, nasıl bir yol izlemeliyim?
Son düzenleyen: Moderatör: