Üniversite Sınav Senesinde OSU! Oynanır Mı?

Integra

Hectopat
Merhabalar, biliyorsunuz ki sonraki üniversite sınavına 6 ay gibi bir süre kaldı ve bende sınav için çalışan öğrencilerden biriyim. Hatırı sayılır bir süredir çalışmakta ve çalışmaya da devam etmekteyim fakat artık biraz sıkılmaya başladım. Sınav öncesi oyunlarla içli dışlı biriydim fakat sınav senem olduğu için oyun oynamamaya karar vermiştim. Sürekli sınav konularıyla ilgilenmek bir o kadar sıkıcılaşmaya başladı .

OSU! Tarzında ritim ve müzik bazlı bir oyunu akşam molalarında oynamak bana dezavantaj sağlar mı? Diğer FPS ve MOBA oyunlarından çok fazla dikkatimi dağıtacağı için kaçınıyorum fakat OSU!'Nun fazla sorun çıkarmayacağını düşünüyorum. İkinci seçenek olarak da OSU! Yerine bazı 10 dakikalık molalarda satranç oynamak olabilir diye düşündüm. Bu konu hakkında sizin de görüşlerinizi almak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam müzikler sınavda aklına gelmeyecekse olabilir ama insanın aklına küçükken takla atarak dinlediği fark var şarkısı bile gelebiliyor

Bence oynama yine de osunun çok bağımlılık yaptığını gördüm bu oyunun çok pis manyakları var gerçekten.

Osu'yu gerçekten seven bağılmlısı oluyor. 6 ay kalmış biraz daha dayan. İlla istiyorsan 15-20 dakika oynayıp çıktığın oyunlara göz at. Ben L4D2'yi böyle oynuyorum. Arada canım sıkılır girer eğlenir çıkarım.

Kendi geleceğine yatırım yapıyorsun, farkındasındır umarım.
Farkındayım. Fakat eğer bu gelecek yatırımım sadece 10-15dk molalarda, müziğin ritmine göre basacağım daireler ile bozuluyorsa zaten çok yanlış bir yoldayımdır. Sizin söylemek istediğinize göre benim molalarda müzik dahi dinlememem gerekir öyleyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…