Integra
Hectopat
Merhabalar, biliyorsunuz ki sonraki üniversite sınavına 6 ay gibi bir süre kaldı ve bende sınav için çalışan öğrencilerden biriyim. Hatırı sayılır bir süredir çalışmakta ve çalışmaya da devam etmekteyim fakat artık biraz sıkılmaya başladım. Sınav öncesi oyunlarla içli dışlı biriydim fakat sınav senem olduğu için oyun oynamamaya karar vermiştim. Sürekli sınav konularıyla ilgilenmek bir o kadar sıkıcılaşmaya başladı
.
OSU! Tarzında ritim ve müzik bazlı bir oyunu akşam molalarında oynamak bana dezavantaj sağlar mı? Diğer FPS ve MOBA oyunlarından çok fazla dikkatimi dağıtacağı için kaçınıyorum fakat OSU!'Nun fazla sorun çıkarmayacağını düşünüyorum. İkinci seçenek olarak da OSU! Yerine bazı 10 dakikalık molalarda satranç oynamak olabilir diye düşündüm. Bu konu hakkında sizin de görüşlerinizi almak isterim.
OSU! Tarzında ritim ve müzik bazlı bir oyunu akşam molalarında oynamak bana dezavantaj sağlar mı? Diğer FPS ve MOBA oyunlarından çok fazla dikkatimi dağıtacağı için kaçınıyorum fakat OSU!'Nun fazla sorun çıkarmayacağını düşünüyorum. İkinci seçenek olarak da OSU! Yerine bazı 10 dakikalık molalarda satranç oynamak olabilir diye düşündüm. Bu konu hakkında sizin de görüşlerinizi almak isterim.
Son düzenleyen: Moderatör: