Üniversite sınavı 4-5 ayda kazanılır mı?

@ketofilen Dostum temeli olmayan bir insan rahat bir şekilde TYT 500.000 yapamaz, ama fikirlerini duymak isterim, ipuçların vesaire varsa arkadaşa da yardımcı olmuş oluruz. :D
Yarın sınav olsa dediğiniz gibi zor olur hatta belki imkansız ama 6 aylık bir süre olduğundan dolayı düzenli çalışmayla ve disiplin ile birlikte rahatlıkla bu sınırın üstüne çıkılabilir. Yanlış anlamayın, 6 ay gibi bir süre olduğundan dolayı o emojiyi bıraktım.

Örnek veriyorum: Ben YouTube üzerinden bu hocayı takip ediyorum ve gerçekten de çok hoşuma gidiyor, anlatım tarzı vesaire. Ben bu hoca ile birlikte kampını uygulayarak dediği gibi 55 günde TYT Matematik serüvenini bitirebilirim.

Hadi diyelim ki her gün düzenli bir şekilde ve istikrarlı olarak çalıştık bu süre 55 olmasın da 60 olsun ya da 90 olsun yine 3 ay oldu ve hala 3 ay süre var. Kalan 3 ayda da sırf TYT'den diğer dersleri çalıştığını da düşünürsek yine başarılı olacaktır.

OGM'nin sıralama hesaplama sitesinden en kötü senaryoyu değerlendirerek hesaplama yaptığımızda bu netleri yaptığını varsayarak - 6 ayda bence yapılabilecek bir net tablosu hatta daha fazla da yapılır tabi yukarıda saydığım şartlar da sağlanır ise- 500 bin çok az bir sıralama kalıyor.

1702496391066.png

@ketofilen ocak ayında baslamayı düsünüyorum hocam mat temeli olmadan sizce 55 günde bitirebilir miyim günde 4 saatlik calısma ile.
Ne kadar geciktirirsen o kadar zararına. Unutma önemli olan konuları ne zaman bitirdiğin değil analizi ne kadar çok yapabildiğin. Konuları erkenden bitir deneme yap gevşek gevşek aralık bırakarak yayarak yapsan da yine de denemelere geç konu bitsin.

@ketofilen ocak ayında baslamayı düsünüyorum hocam mat temeli olmadan sizce 55 günde bitirebilir miyim günde 4 saatlik calısma ile.
Maalesef, 4 saat ile verimli bir şekilde çalışsanız dahi sıralama yapmanız çok zor.
Disiplinli ve düzenli çalışma ile günde en az 6-7 saat çalışarak başaeabileceğinizi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı