Üniversite sınavı çalışma düzeni

variemert

Kilopat
Arkadaşlar merhaba geçen gün okulun açılması konusunda konu açmıştım bugün de onunla alakalı yardım istiyorum. 11. sınıfa geçtim ve şimdiden günde ortalama 1-1.5 saat eski konulara çalışmamın çok faydası olacağını ve beni 12. Sınıfta rahatlatacağını söylüyorlar. Aranızda farklı çalışma planı uygulayanlar veya uygulamış olanlar vardır, bizimle paylaşırlarsa mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
11. sınıfın müfredatı çok ağır, en azından benim zamanımda öyleydi. Önceliğin 11. sınıf olsun. Onun dışında kötü olduğun bir dersin TYT'sini çalışabilirsin. Kendine zaman ayırmayı da unutma. İyi çalışmalar.
Eğer TYT çalışmanın dozunu fazla kaçırırsan 11. sınıfın kötü etkilenebilir. Unutma AYT TYT'den çok daha etkili bir sınav.

Bu yaz 9 ve 10. sınıfı tekrar edip yıl içerisinde günlük tekrar, hafta sonlarında ise ufaktan gelecek senenin belli başlı konularına giriş yapsan çok iyi olur/du. 12. sınıfta o konuları çok daha iyi kavramanı sağlıyor. Bunun dışında yılın ortasına doğru TYT testleri çözmeye başlayabilirsin. Eksiklerini çok daha iyi görmüş olursun. Ne kadar zaman ayıracağın sana bağlı. Benim 1 saatte aldığım verimi sen 2 saatte alıyor olabilirsin, ya da tam tersi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı