YKS için çalışma düzeni önerisi

just0

Hectopat
12. sınıfa geçeceğim. Genel olarak ders notlarım iyiydi fakat bazı şeyleri unuttum. YKS için bu yaz TYT matematik ve paragraf ilerlesem nasıl olur? Bıyıklı matematik kampı yanında matematiğin ilacı ve 345 kullanmayı düşünüyorum. Paragraf içinse sıfır risk. Bu kaynaklar iyi olur mu? Ayrıca geometri ve TYT feni ne zaman halletmeliyim?

12. sınıfa geçeceğim. Genel olarak ders notlarım iyiydi fakat bazı şeyleri unuttum. YKS için bu yaz TYT matematik ve paragraf ilerlesem nasıl olur? Bıyıklı matematik kampı yanında matematiğin ilacı ve 345 kullanmayı düşünüyorum. Paragraf içinse sıfır risk. Bu kaynaklar iyi olur mu? Ayrıca geometri ve TYT feni ne zaman halletmeliyim?
Paragraf için güzel yayın seçmişsiniz hocam. TYT için hafif esnek bir program yapabilirsiniz. Her gün TYT derslerinden 1 tanesini bitirseniz dahi Eylül Ekim civarına kadar baya bir yol ilerlersiniz zaten. Matematiğin ilacı bir tık kolay gelebilir ama bilgilerinizi unutmadan aklınıza yer edinebilir yani çoğu konuyu ileride başka kitaplardan çözseniz dahi çok iyi bir temel atmanıza yardımcı olur. 345 konusunda matematik çözmedim ama Fizik kitabını çözdüğümden beri bayadır çoğu soruyu rahatlıkla çözebiliyorum. Matematik kampı olarak Mert Hoca kullandım bazı soruları cidden iyi anlattığı için hoşuma gitti ama Bıyıklı matematikte öneririm.

Paragraf için güzel yayın seçmişsiniz hocam. TYT için hafif esnek bir program yapabilirsiniz. Her gün TYT derslerinden 1 tanesini bitirseniz dahi eylül Ekim civarına kadar bayağı bir yol ilerlersiniz zaten. Matematiğin ilacı bir tık kolay gelebilir ama bilgilerinizi unutmadan aklınıza yer edinebilir yani çoğu konuyu ileride başka kitaplardan çözseniz dahi çok iyi bir temel atmanıza yardımcı olur. 345 konusunda matematik çözmedim ama fizik kitabını çözdüğümden beri bayağıdır çoğu soruyu rahatlıkla çözebiliyorum. Matematik kampı olarak mert hoca kullandım bazı soruları cidden iyi anlattığı için hoşuma gitti ama bıyıklı matematikte öneririm.

Teşekkür ederim.

Bence dediğiniz kaynaklarla ilk 12 konuyu çalışın önce. O bitince hemen problemler ve geometri başlayın. Paragraf için 345 sıfır risk zordur, bence eğer paragrafınız kötüyse hız ve renk paragraf alın.

Son düzenleme:
Tyt mat da ana konuları iyi halledin çarpanlara ayırma fonksiyon vs çünkü ayt de aşırı ise yarıyor eğer etute gidecekseniz tyt feni orada halledebilirsiniz 11. Sınıfın kötüyse 12 ye geçmeden kesinlikle bir bakın cunku 11 cok önemli geciktirmemeniz lazim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı