Üniversite sınavı düzenli çalışmayla halledilebilir mi?

Tabii ki de bir değil ancak şöyle de bir şey var, YGS'de Sosyal ve Fen için soru sayısı biraz fazlaydı. Onu azalttılar, gene Türkçe ve Matematik dersi ön plana çıkıyor YGS'de olduğu gibi. Bir fark var mı sence? Kaldı ki matematiğin net ortalaması her zaman için çok düşük, matematik her zaman ön planda olur.
Peki hocam siz haklısınız 😀. Sınavdan sonra görüşmek üzere inşallah.

@Abdullah_Kadir yahu sen haklısın deyip geçiştirme işte. Hocam şunu yanlış biliyorsun gel tartışalım de. Böyle dedin de ben bir şey mi dedim? Kaldı ki sınav sistemini değiştirince etki etmesi için lise müfredatını komple değiştirmek gerekir ki müfredatı değiştireceklerini de sanmam. Yıllardır çıkan konular aynı. Sadece bir sene "A" konusu sorulmuşsa diğer sene de "B" konusu soruluyor. YGS-LYS sınav sisteminden TYT ve AYT sınav sistemine geçilirken soru şekilleri değiştirildi, yeni nesil sorular adı altında sorular sorulmaya başlandı.

Kaldı ki sınav sisteminin değiştirileceği o zamanlar gündemdeydi zaten sınav sistemini değiştireceklerini de ufaktan söylediler. O sene örnek sorular da yayınladılar, bu kast ettiğim 2018 sınavı. Sınav zorsa da herkese zordu, değişen bir şey yoktu. Ek olarak yeni bir şey ekleniyorsa da o sene zorluğu en düşük seviyede tutuyorlar zaten. Haksız mıyım? 2017 sınavında açık uçlu soru eklemeye çalıştıkları gibi gidip en zor sormuyorlar ki 2018 sınavının kolay olma sebebi de zaten bu yeni sınav sisteminden dolayı.

Sınavdan sonra görüşmek üzere inşallah.
İnşallah.

@Berkjann teşekkürler bilgi için. O halde ben 11. sınıfın yazında sadece TYT'ye çalışayım. 12. sınıfa da zaten AYT'nin yarısını bilerek girmiş olacağım. 12. sınıfta da AYT çalışırım.

Ben dershaneye gitmeyi düşünmüyorum bu arada. Çünkü zaten okul beni çok sıkıyor, bir de üstüne dershane gelirse iyice kafayı sıyırırım. Teşekkürler.

Dershaneye denemesi için kayıt olabilirsiniz. Minimum bir dershane 7 bin lira kayıt ücreti istiyor zaten o paraya daha iyi işler için değerlendirebilirsiniz. Denemeye kayıt olun deme sebebim de diğer rakiplerinize karşı belirli bir sıranızı da görmüş olursunuz. Ona göre kendinizi motive edersiniz.

Dershaneye denemesi için kayıt olabilirsiniz. Minimum bir dershane 7 bin lira kayıt ücreti istiyor zaten o paraya daha iyi işler için değerlendirebilirsiniz. Denemeye kayıt olun deme sebebim de diğer rakiplerinize karşı belirli bir sıranızı da görmüş olursunuz. Ona göre kendinizi motive edersiniz.
Dershane bana ters etki yapar hocam :D Okulu zaten sevmiyorum, bir de dershane olursa çok bunalırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı