ahmut222222
Decapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RTX 3050 LAPTOP GPU, intel core i7-11800H, 16GB RAM, 1 TB SSD
Merhaba, sayısalcıyım ve yazılım mühendisliği istiyorum, geçen sene 200 bin yaptım ve AYT'de istediğim yer gelmedi, bu sene şu aya kadar geldiği nokta, TYT'de 70-60 net AYT'de henüz emin değilim. Kimyadan gazlara çalıştım, ilk konuya çalıştım genel olarak çoğu konuya çalıştım tüm derslerden ama tam olarak oturdu diyebileceğim bir iş güç enerji, gazlar ve spdf² falan o konu var. Ben bundan sonra disiplinli çalışmak istiyorum yarın 6'da kalkmayı düşünüyorum, sabah rutin olarak TR deneme matematik 2 40 soru, matematik 1 20 soru, yazım noktalama ve ardından artık o gün hangi konuyu istiyorsam ona çalışacağım. Akşam da geometri coğrafya, zaten kafa dolmuş olur ama bunu yapabilecek miyim bilmiyorum. Şimdi gece 9'a kadar çalıştım diyelim, ya da 8'ye kadar, sonra direkt uyumalı mıyım yoksa telefondan film dizi vb bakmalı mıyım? Çünkü öbür türlü hiçbir ödül alamamışım gibi geliyor ve canım sıkılıyor ama film vb. izleyince de o zaman da eğlenceye kendimi kaptırır mıyım bilemiyorum. Ne yapmam lazım?