O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.178 Çözümler 1 15 Temmuz 2021 #11 Blacksidemre dedi: Dersler uzaktan olduğu için 8-9 saat PC başındaydım. Genişletmek için tıkla... Yok yani kontrollü kullandım dediniz ya. Ders dışında kullanım olarak diyorum.
Blacksidemre dedi: Dersler uzaktan olduğu için 8-9 saat PC başındaydım. Genişletmek için tıkla... Yok yani kontrollü kullandım dediniz ya. Ders dışında kullanım olarak diyorum.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.767 Makaleler 8 Çözümler 238 Yer İstanbul 15 Temmuz 2021 #12 One Face dedi: Yok yani kontrollü kullandım dediniz ya. Ders dışında kullanım olarak diyorum. Genişletmek için tıkla... Normalde çok oyun oynamıyordum, Ocak'a kadar dizi filan izledim, son 6 ay hiç dizi izlemedim. Son iki ay da hiç oyun oynamadım. Sadece TP'ye filan girmek için kullandım. TP'yi de arka planda kullandım sadece.
One Face dedi: Yok yani kontrollü kullandım dediniz ya. Ders dışında kullanım olarak diyorum. Genişletmek için tıkla... Normalde çok oyun oynamıyordum, Ocak'a kadar dizi filan izledim, son 6 ay hiç dizi izlemedim. Son iki ay da hiç oyun oynamadım. Sadece TP'ye filan girmek için kullandım. TP'yi de arka planda kullandım sadece.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 7 Ağustos 2021 #13 TYT'yi ve 11.sınıf konularını bitirebilirseniz seneye çok rahat edersin.