Üniversite ve oyun için bilgisayar önerisi

Byse

Femtopat
Merhaba,
Bu linkteki bilgisayarı almak istiyorum. Sizce özellikleri yeterli mi? Kullanma amacım ders ve arada oyun oynamak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynayacağınız oyunlara göre değişkenlik gösterecek olsa da oyun için uygun bir bilgisayar değil. Oynayacağınız oyunlar ve bütçeniz hakkında daha detaylı bilgi verirseniz yardımcı olabiliriz.

Merhaba,
Bu linkteki bilgisayarı almak istiyorum. Sizce özellikleri yeterli mi? Kullanma amacım ders ve arada oyun oynamak.

Bütçenizi 500-1000 TL artırırsanız hem oyun hem render işleminde güçlü bir bilgisayar alabilirsiniz

Merhaba,
ben üni ve biraz oyun için Monster abra a5 v15.5 aldım. bu gün geçti elime pil ve azıcık ısınma dışında bir sorunu yok. ısınmanın adana dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum

Merhaba,

Bütçeyi tam olarak belirtin. Bütçeniz indirimdeki fiyat mı? Ya da normal stok fiyatı mı?

Edit: Bütçeyi belirtmiş
Hem oyun hem ders ve render için en uygunu olan bu:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı