Üniversitede 1 dersten kalınırsa ne olur?

Yusufiii0

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, 1.sınıfım ve haftaya vizeler var, malum matematiği anlamıyorum, diğer derslerimin hiçbirinde sıkıntı yok. Eğer 1 dersten vizede, finalde ve bütte kalırsam ne olur? Ben o dersi verene kadar okulda mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba, 1.sınıfım ve haftaya vizeler var, malum matematiği anlamıyorum, diğer derslerimin hiçbirinde sıkıntı yok. Eğer 1 dersten vizede, finalde ve bütte kalırsam ne olur? Ben o dersi verene kadar okulda mıyım?
Ana dersler ve zorunlu derslerde evet. Seçmelilerde kredi sistemine göre kredini doldurabilirsin. Matematiği anlamak için neredeyse 10 yılın vardı, bir 4 yılın daha var diye düşünebilirsin - tabi bu 4 yılı matematiği çözmek için harcaman daha akıllıca olacaktır önceki 10'a göre.

Çan sistemi varsa DC-DD ile rahat geçersin. Çalışabildiğin kadar çalış, boğaziçiliden ders izle. Eğer kalırsan bir şey olmaz, sınıfta kalmıyorsun bir dersten ötürü. Fakat ortalaman 2 altı olursa o zaman bilemiyorum. Üniversiteden üniversiteye değişiklik gösteriyor. Okulun yönetmeliği okumanı tavsiye ederim.

Ana dersler ve zorunlu derslerde evet. Seçmelilerde kredi sistemine göre kredini doldurabilirsin. Matematiği anlamak için neredeyse 10 yılın vardı, bir 4 yılın daha var diye düşünebilirsin - tabii bu 4 yılı matematiği çözmek için harcaman daha akıllıca olacaktır önceki 10'a göre.

Bilgi için teşekkür etmekle beraber bu yaşıma kadar matematik yapamadığım için zaten aşağılandım siz 10 sene vardı deyince hüzünlendim teşekkür ederim.

Çan sistemi varsa DC-dd ile rahat geçersin. Çalışabildiğin kadar çalış, boğaziçiliden ders izle. Eğer kalırsan bir şey olmaz, sınıfta kalmıyorsun bir dersten ötürü. Fakat ortalaman 2 altı olursa o zaman bilemiyorum. Üniversiteden üniversiteye değişiklik gösteriyor. Okulun yönetmeliği okumanı tavsiye ederim.

Hocam bir tek matematikten düşük alırım diye düşünüyorum çalışmayı bırakmayacağım fakat ortalamamın 2 üstü olacağından adım gibi eminim.

Bilgi için teşekkür etmekle beraber bu yaşıma kadar matematik yapamadığım için zaten aşağılandım siz 10 sene vardı deyince hüzünlendim teşekkür ederim.
Hiç problem değil, daha stajın ve iş hayatın var, mumla ararsın bu sözleri ve tavrı. Ayrıca matematiği yanlış anlıyor olabileceğin hiç aklına gelmediyse, görsel veya işitsel olarak göz atmalısın, ya da nasıl öğrenebilirsen bu süreçte. Ben görsel olarak daha keyifli öğrenen biriyim, log-x yazıldığında eeh diyorum ama 5 boyutlu üst uzay çizimi geldiğinde disko partizani çalıyor kafamda mesela.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı