Üniversitede Almanca mı Rusça mı okunmalı?

Benim istediğim bölüm almanca öğretmenliği yada alman dili ve edebiyatı olduğu için mecbur dil sınıfındayım

Hocam Çince ve Japonca'yı aklınızda bulundurun. Özellikle Çince.

Arkadaşım Japonca istiyor çok kararlı ama ben böyle bir dili yapabilir miyim bilmiyorum.

Zor ama para var özellikle Japonca ve korece de falan Türkçe cümle kurma yapısı aynı ama ben böyle dilleri sevmiyorum.

Ya tek üniversite okuyup devam etmek gibi bir düşüncem var. Yani tek bir üniversite tek bir şey, ama onda kendimi yükselteceğim.

Ne yaptınız EA geçtiniz mi?

Son düzenleme:
Benim istediğim bölüm almanca öğretmenliği yada alman dili ve edebiyatı olduğu için mecbur dil sınıfındayım

Arkadaşım Japonca istiyor çok kararlı ama ben böyle bir dili yapabilir miyim bilmiyorum.

Zor ama para var özellikle Japonca ve korece de falan Türkçe cümle kurma yapısı aynı ama ben böyle dilleri sevmiyorum.

Geçemedim ama gözümün önünde 2 kişide değişiklik yaptı. Yarın velim gelirse birdaha denicem.

Benim istediğim bölüm Almanca öğretmenliği ya da alman dili ve edebiyatı olduğu için mecbur dil sınıfındayım

Efendim eğer EA geçemezsem seneye geçmeyi düşünüyorum ki zaten ya bu yaz ya da seneye okullar açılınca derslere abanacağım. Sonra ver elini üniversite ver elini istediğim bölüm. Nasıl fikir? Ek ders alacakmisim zaten. Geçemezsem EA bu yıl dildeyim demek. Sizinde fikrinizi almak istoyorum büyük olarak.

Son düzenleme:
Geçemedim ama gözümün önünde 2 kişide değişiklik yaptı. Yarın velim gelirse bir daha deneyeceğim.

Efendim eğer EA geçemezsem seneye geçmeyi düşünüyorum ki zaten ya bu yaz ya da seneye okullar açılınca derslere abanacağım. Sonra ver elini üniversite ver elini istediğim bölüm. Nasıl fikir? Ek ders alacakmisim zaten. Geçemezsem EA bu yıl dildeyim demek. Sizin de fikrinizi almak istoyorum büyük olarak.

Dil sınıfında çok büyük bir kayıp yaşarsın çünkü hocalar TYT işliyor ve dil sınıfındaki hocalar İngilizce konusunda hassas olur bizimkiler öyle mesela şu an bile İngilizce hocamız bölüm değiştirmeye zorluyor bazı öğrencileri çünkü benim dersimden kalırsın otomatikman İngilizce dersinden kalırsan sınıfta direkt kalabilirsin çünkü hello what sormayacaklar bence iyice düşün taşın yabancı dil hocalarına sor eğer onlarda eşit ağırlığa geç derse rehberliğe söyler hocan geçersin başka bölüme en azından bizim hocalarımız öyle yapıyor biz şu an AYT konuları görmüyoruz felsefe ve coğrafya tek oda yazılı sınavda çıkacak diye. Bu arada diğer derslerin nasıl özelikle matematik gibi?

Dil sınıfında çok büyük bir kayıp yaşarsın çünkü hocalar TYT işliyor ve dil sınıfındaki hocalar İngilizce konusunda hassas olur bizimkiler öyle mesela şu an bile İngilizce hocamız bölüm değiştirmeye zorluyor bazı öğrencileri çünkü benim dersimden kalırsın otomatikman İngilizce dersinden kalırsan sınıfta direkt kalabilirsin çünkü hello what sormayacaklar bence iyice düşün taşın yabancı dil hocalarına sor eğer onlarda eşit ağırlığa geç derse rehberliğe söyler hocan geçersin başka bölüme en azından bizim hocalarımız öyle yapıyor biz şu an AYT konuları görmüyoruz felsefe ve coğrafya tek oda yazılı sınavda çıkacak diye. Bu arada diğer derslerin nasıl özelikle matematik gibi?
Matematik leş diğer hepsi iyi özellikle 2-3 ü çok iyi. Fen içinde konudan konuya değişir. O eksiği bu yaz çalışarak kapayabilir miyim? Ek ders vb de olcak çünkü. Eğer dilde kalırsam seneye için ne önerirsin?

Matematik leş diğer hepsi iyi özellikle 2-3'ü çok iyi. Fen içinde konudan konuya değişir. O eksiği bu yaz çalışarak kapayabilir miyim? Ek ders vb de olacak çünkü. Eğer dilde kalırsam seneye için ne önerirsin?

Dil alanında ilerlemeyecek isen dilde kalmamanı öneriyorum ama eğer de kalmak zorunda kaldın elbette kapatırsın da yine de okulda TYT göreceğine gireceğin sınavı görmek daha mantıklı geliyor önce tam olarak ne istediğine karar ver eğer dilden ilerlemeyecek isen dilde çok zorlanacağını düşünüyorum eğer sayısal ve eşit ağırlıktan en ufak bir umudun varsa ona geç olmadı hiç matematik yapmazsın sözeli iyi yaparsın özelden bir bölüme gidersin en kötü ihtimal.

Dil alanında ilerlemeyecek isen dilde kalmamanı öneriyorum ama eğer de kalmak zorunda kaldın elbette kapatırsın da yine de okulda TYT göreceğine gireceğin sınavı görmek daha mantıklı geliyor önce tam olarak ne istediğine karar ver eğer dilden ilerlemeyecek isen dilde çok zorlanacağını düşünüyorum eğer sayısal ve eşit ağırlıktan en ufak bir umudun varsa ona geç olmadı hiç matematik yapmazsın sözeli iyi yaparsın özelden bir bölüme gidersin en kötü ihtimal.
Uluslararası ilişkiler, bankacılık ve finansman okumayı düşünüyorum. Eğer tanıdıkların vb varsa ve deneyimlerini biliyorsan anlatabilir misin? Burada özel mesajlaşma vardı sanırım ordan yazabilirsin istersen.

Uluslararası ilişkiler, bankacılık ve finansman okumayı düşünüyorum. Eğer tanıdıkların vb varsa ve deneyimlerini biliyorsan anlatabilir misin? Burada özel mesajlaşma vardı sanırım oradan yazabilirsin istersen.

Bankacılık okuyan var ama pek bilgim yok maalesef uluslararası ilişkiler finansman bankacılık arasında pek bağ kuramadım ama bankacılık ya da finansman okuman için matematiğin iyi olması lazım sayısal bölüm zaten benim bildiğim bankacılar iyi kazanır diyorlar.

Bankacılık okuyan var ama pek bilgim yok maalesef uluslararası ilişkiler finansman bankacılık arasında pek bağ kuramadım ama bankacılık ya da finansman okuman için matematiğin iyi olması lazım sayısal bölüm zaten benim bildiğim bankacılar iyi kazanır diyorlar.
Yok onlar eşit ağırlıkta. İkisi arasında bağ kurmayın hocam ben çok alakasız şeyleride isterim.

@835748 EA geçiyorum. Laf koyuşma vb oldu karşılıklı ama haklı olduğumuz için değiştiriyorlar.

@Okan Er usta ben seni pek çok yerde görüyorum ful like atıyorsun ama birşey yazmıyorsun gizemli kullanıcı gibisin vallahi

Son düzenleme:
Yok onlar eşit ağırlıkta. İkisi arasında bağ kurmayın hocam ben çok alakasız şeyleride isterim.

@835748 EA geçiyorum. Laf koyuşma vb oldu karşılıklı ama haklı olduğumuz için değiştiriyorlar.

@Okan Er usta ben seni pek çok yerde görüyorum ful like atıyorsun ama birşey yazmıyorsun gizemli kullanıcı gibisin vallahi
Üste mesaj yazdım görmemişsin bazen beğenip bırakıyom hoşuma gidenleri yani

Technopat Haberler

Geri
Yukarı