Üniversitede başarısız olma korkusu

Augusta

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Tıp bölümünde 2 senemi heba ettikten sonra bu sene çalışıp 6.8k yaptım ve bilgisayar mühendisliği yazdım. Neden bilmiyorum ama bunda da başarısız olacağım diye korkuyorum. Hatta bazen boş verip öğretmenlik okumak da istiyorum. Bu sene hazırlık okuyacağım için belki yatay geçiş ile öğretmenliğe geçebilirim, henüz karar vermedim. Siz ne düşünüyorsunuz? Boş yere mi kendimi geriyorum? Varsa tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

Korkutmak istemem ama bilgisayar mühendisliği de çok geniş bir alan ve teknoloji sürekli gelişiyor. Bu nedenle sürekli öğrenme modunda olacaksın ve diğer bölümlere göre daha stresli. Çünkü koddaki bir hatayı düzeltmek için 1 günümü harcadığımı biliyorum 🤧

Sanırım yalnız kaldığım için kendi kendime kaygılanıyorum. 1.5 yıldır hiçbir arkadaşımla konuşmadım utançtan, numaramı değiştirdim. Çünkü arada arayıp soruyorlar veya mesaj atıyorlardı, cevap veremiyordum.

Sanırım yalnız kaldığım için kendi kendime kaygılanıyorum. 1.5 yıldır hiçbir arkadaşımla konuşmadım utançtan, numaramı değiştirdim. Çünkü arada arayıp soruyorlar veya mesaj atıyorlardı, cevap veremiyordum.

Uzun süre yalnız kalmak sağlıklı bir şey değil, Kaygı seviyen arttığı için anksiyete oluşturma riski oluyor. En azından konuşup fikir alışverişi yapabileceğin 1 2 kişi olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı