Üniversitede Bilişim Bölümü seçilmeli mi?

mcqueennn95

Decapat
Herkese merhaba. Ben meslek lisesine bilişim bölümüne gidiyorum. Bu yıl inşallah staj yapacağım. Şimdi size sormak istediğim şu şimdi ben yazılımda kod konusunda o kadar iyiyim diyemem. Tabii ki de bilgim var ama iyiyim diyemem. Şimdi ben üniversitede de bu bölümden devam etmek isterim. Belki üniversitede daha iyi öğretirler diyorum. Ama acaba diyorum çok iyi olmamama rağmen üniversitede bilişim bölümüyle alakalı bir bölüm seçmem mantıklı olur mu? Üniversitede daha mı iyi öğretirler? Yoksa bilişimden başka bölümümü seçmeliyim?

Herkese merhaba. Ben meslek lisesine bilişim bölümüne gidiyorum. Bu yıl inşallah staj yapacağım. Şimdi size sormak istediğim şu şimdi ben yazılımda kod konusunda o kadar iyiyim diyemem. Tabii ki de bilgim var ama iyiyim diyemem. Şimdi ben üniversitede de bu bölümden devam etmek isterim. Belki üniversitede daha iyi öğretirler diyorum. Ama acaba diyorum çok iyi olmamama rağmen üniversitede bilişim bölümüyle alakalı bir bölüm seçmem mantıklı olur mu? Üniversitede daha mı iyi öğretirler? Yoksa bilişimden başka bölümümü seçmeliyim?

Daha lisede okuyorsun, o yüzden merak etme yazılımda uzmanlaşmak zaman alır. Önemli olan yazılım alanına ilginin olması. Eğer ilgin olursa elbette tercih edebilirsin. İllaki tamamen kodlama yapman gereken developer pozisyonlarında ilerlemek zorunda değilsin. İş Analistliği, DevOps gibi daya yazılım-yönetim arası pozisyonlarda da ilerleyebilirsin. Bilişim kod yazmaktan ibaret bir alan değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı