Merhabalar ayın 23'ünde üniversiteye başlayacağım. Bilgisayar programcılığı. Kendime hem arkadaş edinip hem ders çalışmayı düşünüyorum ve DGS ile mühendislik düşünüyorum. Bir de sevgili yapın deniliyor sizce sevgili yapmak gerekli mi?
Gerekli değil hatta yapmazsan daha iyi. Abim yıllarca sevgili yüzünden derslerini aksattı, geri kaldı. Tanıdığım onlarca kişi için de aynı şey geçerli.
Sevgili yapmak ne abi Allah aşkına ya? Yan görev falan mı bu? Birini gerçekten seversen peşinden koş tabii ama sırf sevgilim olsun diye biriyle beraber olmak saçma geliyor bana.
Gerekliliğe bakar mısın, sanki manavdan karpuz seçiyoruz. Sevgili yapın deniliyormuş. Ben 400 sevgili değiştirdim, hala senin özgüvenini yakayalamadım.
Arkadaşlarınla ders ortamını yap, üzerine düşeni yerine getir. Sonra kız arkadaş için çok zamanın olacak merak etme. Ama ders için bir daha zamanın olmayacak patlarsan eğer.
Diş hekimliğinde okuyorum belki de okuması en dertli bölümlerden bir tanesi ama 3yıldır sevgilim de var kafana uygun birini bulursan neden olmasın Değişik bir konu olmuş