Üniversitede devamsızlık nasıl işliyor?

Spooqet

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bu sene 1. sınıfım. Universitemin sayfasında derslere %80 devam zorunluluğu olduğu yazıyor. Bazı yerlerden okuduğuma göre bir derse 4 kez gitmezsen o dersten kalınıyormuş. Peki derse 4 hafta gitmesem ancak sistemde yok yazılmasam veya yok girilmesem yine de o dersten kalır mıyım? Bilen varsa yardım ederse memnun olurum.

Merhaba bu sene 1. sınıfım. Universitemin sayfasında derslere %80 devam zorunluluğu olduğu yazıyor. Bazı yerlerden okuduğuma göre bir derse 4 kez gitmezsen o dersten kalınıyormuş. Peki derse 4 hafta gitmesem ancak sistemde yok yazılmasam veya yok girilmesem yine de o dersten kalır mıyım? Bilen varsa yardım ederse memnun olurum.
Hocalar imza alarak yoklama alır genelde biraz da hocana bağlı katı değilse bir şey olmaz arkadaşın senin yerine imza atabilir yani. Pek kontrol etmezler genelde

Hocadan hocaya değişir.

Bazıları istemeyen çıksın dersten imza almayacağım diyor bazıları eşek gibi oturacaksınız bırakırım dersten diyor değişiyor yani.

Hocam devamsizlik cizelgem de bir derste hiç devamsizligim yok ama o derse üst üste 4 kez gitmedim(4 hafta) sistemde yazmadigi icin devamsizligim birakamaz değil mi hoca?

Ne okuyorsunuz, hangi fakülte?
Elektrik elektronik mühendisliği.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı