Küçüklüğümden beri biraz da ailenin etkisiyle inşaata meraklıyım, tasarım yapmayı da sevdiğimden mimar olmak istiyorum. Son birkaç yıla kadar ikinci planda olan bilgisayarla alakalı bölüme gitme isteğim de Türkiye'deki inşaat sektörünün iyice çöküşe geçmesini gördükçe iyice artıyor. Bir de uzaya merak sardım, uzay ve uçak mühendisliği gibi bir bölüme gidip hem Türkiye'ye hem dünyaya yarar sağlayabilme fikri de 3. Seçeneği ekleyerek seçim yapmamı zorlaştırmaya başladı.
11. Sınıfa gidiyorum ancak bu kadar az kalmasına rağmen kafamda bir hedef belirleyememiş olmak bir eksikmiş gibi geliyor bana. Rehber öğretmenimle görüştüm, "Pazartesi günü gel, detaylı konuşalım" dedi. Üniversitede okuyan veya bunun gibi bölümlerden mezun olan kişilerden tavsiye almak fena olmaz diye düşündüm. Hangi bölümü seçmem gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
11. Sınıfa gidiyorum ancak bu kadar az kalmasına rağmen kafamda bir hedef belirleyememiş olmak bir eksikmiş gibi geliyor bana. Rehber öğretmenimle görüştüm, "Pazartesi günü gel, detaylı konuşalım" dedi. Üniversitede okuyan veya bunun gibi bölümlerden mezun olan kişilerden tavsiye almak fena olmaz diye düşündüm. Hangi bölümü seçmem gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.