Üniversitede hazırlık okumak

@neolsunismim, rica ederim. Eğitim hayatınızda başarılar dilerim.

Benim bildiğim en rahat yıl hazırlık yılı oluyor. Çok da stres yapmaya gerek yok gibi.
Derslerinizi iyi ve zamanında çalışın, yeter.
Alman Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandım bu yıl.
Almancam olmadığı için hazırlık okuyacağım. İngilizce daha da rahat.

Her şey dahil (elektrik,su,internet,aidat) 1000 TL. Isınma klima ile olacak. Zaten oda tek kişilik olduğundan epey küçük.
İyiymiş hocam. Elektrik, su, internet vs. varsa bence fiyat güzel.
Aileden uzak, kutu gibi evde mis gibi yaşayacaksınız. Kıskandım valla.

İyiymiş hocam. Elektrik, su, internet vs. varsa bence fiyat güzel.
Aileden uzak, kutu gibi evde mis gibi yaşayacaksınız. Kıskandım valla.
Aileden pek uzak sayılmaz. Ailem Düzce'de oturuyor. Sırf çok uzak kalmasın diye Antalya, Muğla ve Aydın gibi yerleri tercih etmedim. Yok be kral kıskanılacak bir durum yok sanırım

Özgürsünüz hocam, daha ne istiyorsunuz? Ailenizle iyi anlaşıyorsanız sizin için o kadar da önemli olmayabilir bu ''özgürlük''.
Şöyle söyleyebilirim ; Bütün gün evde olup yapacak bir şeyin olmaması ve tüm gün sıkılmak kötü bir durum. Ben 3 yıldır böyleyim. Üniversitede de değişeceğini sanmıyorum. Dediğiniz gibi "özgürlük" benim için pek önemli değil. Yani evdeki hayatımın aynısını üniversitede devam ettireceğim.

@neolsunismim Niye sıkılasınız? Okullar açıldı işte, okula gidip geleceksiniz. İstediğiniz vakitte istediğiniz yere gidebileceksiniz.
Eve kız arkadaşınızı özgürce davet edebileceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…