Üniversitede hoşlandığım bir kız var

asrinkutay

Centipat
Katılım
7 Mayıs 2023
Mesajlar
35
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba herkese, üniversiteye gidiyorum. Bir kız var tek tük konuşurduk geçen gün WhatsApp'tan yazdım, bayağı bir konuştuk arkadaşlarıma gösterdiğim zaman yürümüşsün falan dediler ama kızın ters bir cevabı olmamış falan dediler. Kız okulda hep arkadaş grubuyla hiç tek değil ben tek takılıyorum genelde ama bir türlü konuşmaya cesaret edemiyorum aralarına girip. Ne yapmam gerekiyor? Kızın sevgilisi yok ondan eminim.
 
Hocam mesajlarınız ne türden bilmiyorum ama, bir kahveye çağırın.
seviyesiz değil geçen gün bir mekana gitmiştim gitmelisin dedim o da bakarım bi ara dedi ben de belki birisi davet eder diyip güldüm biraz konuşabilirsek bu perşembe davet edicem zaten.

@asrinkutay kampüs içinde bire bir konuşmaya davet et wp veya instadan.
bu yaptığım özgüvensizlik ama özgüvensiz gibi durmak istemiyorum kötü imajım olur gibi düşünüyorum.
 
@asrinkutay o konuş demek hocam eğer Bossa gidip konuşacaksın ama grupta bilmiyorum bir kerelik dene istersen. Direk genel konuşup sonra o kızla konuş. Unide tip daha önemli zaten rahat olduğun sürece pek sorun yasamazsin eğer begenirse.
yanında 1 kişi varsa böyle yapıyor 1 den fazlaysa ilgilenmiyor bile tipime güveniyorum subay tıraşı sarı saç mavi göz beyaz tenli biriyim tek beğenmediğim biraz göbeğim var
 

Yeni konular

Geri
Yukarı