Üniversitede kimya ya da iç mimarlık bölümü okunur mu?

Mesut Yılmaz0

Femtopat
Daha fazla  
11.sınıfım eşit ağırlıkçıyım ama 12.sınıfta sayısala geçip kimya ya da iç mimarlığa dönmek istiyorum. ekonomi okuyacaktım ve işsiz olacağımı söylediler hem de Kimyaya ilgim ve bilgim vardı zaten.
Yaz tatilinde düzgün bir çalışmayla kimya ya da iç mimarlık bölümü okuyabilir miyim? Aklıma olan üniler ve sıralamaları şu şekilde.

1702316433729.png

1702316441443.png

1702316453792.png

1702316575579.png

1702316589296.png

Dosya Ekleri

• 1702316449935.png
    1702316449935.png
    73,1 KB · Görüntüleme: 52
11.sınıfım eşit ağırlıkçıyım ama 12.sınıfta sayısala geçip kimya ya da iç mimarlığa dönmek istiyorum. ekonomi okuyacaktım ve işsiz olacağımı söylediler hem de Kimyaya ilgim ve bilgim vardı zaten.
Kimya okuman bence daha iyi olur,
Yaz tatilinde düzgün bir çalışmayla kimya ya da iç mimarlık bölümü okuyabilir miyim?
Verimli, programlı çalışma ile okuyabilirsin.

Kimya okuman bence daha iyi olur,

Verimli, programlı çalışma ile okuyabilirsin.
Günde hem TYT hem 11 fen için ortalama ne kadar ayırmam gerekir.
Kimya iyidir özellikle kalburüstü okullarda okursanız ama önerim kimya mühendisliği olur. Mükemmel potansiyel var.
Mühendislik düşünmüyorum pek hem fazla ders alışkanlığı olan biri değilim daha teknik değilde bilgisel tarafındayım işin.

Günde hem TYT hem 11 fen için ortalama ne kadar ayırmam gerekir.

Mühendislik düşünmüyorum pek hem fazla ders alışkanlığı olan biri değilim daha teknik değilde bilgisel tarafındayım işin.
Kimya okuduğun zaman "teknik" bilgiyi kullanmayacağın hiçbir sektör yok maalesef ki anca milyonda bir akademide kalabilirsen bilgisel tarafını kullanabilirsin maalesef ki.

Kimya okuduğun zaman "teknik" bilgiyi kullanmayacağın hiçbir sektör yok maalesef ki anca milyonda bir akademide kalabilirsen bilgisel tarafını kullanabilirsin maalesef ki.

Yok aslında ben anlatamadım, mühendislik olmasını istemiyorum daha doğrusu.

Bu senin kapasitene bağlı, net bir şey diyemem.

Halledileceğini söylüyorsun ama sanırım, yakında başlarım sayısala çalışmaya 2.dönem bölüm değiştirilmez değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı