Üniversitede MacBook Air M1 kullanılabilir mi?

Alioglcn

Picopat
Bilgisayar mühendisliği için MacBook kullansam sorun olur mu dostlar?
Mesela hoca dersi dev-C++ ile yürütüyor. M1 de çalışmıyor tabii ben Xcode falan kullansam sorun olur mu sizce? Ayrıca HDMI çıkışı olmadığı için projeksiyona yansıtırken sorun yaşar mıyım?
Lütfen sadece tecrübesi olan veya konuya hakim arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Teşekkürler.

Bilgisayar mühendisliği için MacBook kullansam sorun olur mu dostlar?
Mesela hoca dersi dev-C++ ile yürütüyor. M1 de çalışmıyor tabii ben Xcode falan kullansam sorun olur mu sizce? Ayrıca HDMI çıkışı olmadığı için projeksiyona yansıtırken sorun yaşar mıyım?
Lütfen sadece tecrübesi olan veya konuya hakim arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Teşekkürler.

IDE fark etmez bence. Yakın zamanda birçok uygulamanın destekleyeceğini düşünüyorum. Projeksiyona yansıtma konusunda bir fikrim yok.

Type-C Hub alabilirsin cihaza. Amazonda güzel Hublar var. Projeksiyon için.
Diğer konularda çok sorun yaşayacağınızı sanmam.
Bazı Üni ler altyapisal birkaç daha eklenti ve program kullanabilmekteler. Ancak genel anlamda sorun yaşamazsınız.

Ben üniversitede 2013 macbook air kullandım mezun olalı çok oldu, dediğin programları bilmiyorum ama bende office ile çok sunum yaptım usb hub kullanarak. Sorun olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı