Üniversitede masasüstü sorun çıkarır mı?

Genel anlamda masaüstü her konuda daha iyidir ama okul için atıyorum tasarım işi Adobe işi gerektiren bir bölüm değilse uygun bir laptop alabilirsiniz.

Siyasal bilgiler fakültesi siyaset bilimi ve kamu yönetimi.
Ben mühendislik okuyorum ama belki deneyimlerinizden faydalanabilirim. Nasıl çalıştınız ben kendi adıma konuşayım maalesef ders çalışmayı beceremiyorum ne kadar uzun çalışırsam çalışayım verimli geçmiyor.

Ben mühendislik okuyorum ama belki deneyimlerinizden faydalanabilirim. Nasıl çalıştınız ben kendi adıma konuşayım maalesef ders çalışmayı beceremiyorum ne kadar uzun çalışırsam çalışayım verimli geçmiyor
Tabii ki elimden geldiğince yardımcı olurum. Mesajla ulaşın isterseniz yardımcı olmak isterim.

İyi sosyaller, 1 ay içinde Laptop'dan masaüstüne geçiş yapacağım bu zamana kadar hep laptop kullandım ve artık güzelinden bir sistem almak istiyorum ama 1-2 sene sonra da üniversiteye geçeceğim sizce masaüstü üniversiteye gidiş gelişte ve yurtta kalırsam sorun çıkarır mı? Bütçem 20-25k olduğu için RTX 3060 veya indirim yakalayabilirsem 4050'li laptop alabilirim ama sistemde 3060 (12 GB) veya 4060'lı sistem alabilirim.

Laptop tercih etmen daha doğru bence üniversiteden mezun olunca güncel bir masaüstü sistem kurabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı