Üniversite'de YKS çalışmak mantıklı mı?

Genelyamruk

Decapat
Daha fazla  
Üniversitede YKS'ye çalışıp da umduğunu bulan var mı; varsa avantaj ve dezavantajları ile bana yardımcı olabilir mi? Ayrıca sayısal 100 bin için bu süreç zorlu olur mu? Hedefim çok yüksek değil.

Geçen sene oda arkadaşım yapmayı denemişti fakat pek de umduğu şekilde yapamamıştı, tabii ki kişiden kişiye göre değişir bu sorunun cevabı ama ben pek verimli olacağını sanmıyorum.
Okula git gel zaman kaybı yaşanacak, ayrıca sınavlar da olacak. Şahsen tercih etmezdim.

Geçen sene oda arkadaşım yapmayı denemişti fakat pek de umduğu şekilde yapamamıştı, tabii ki kişiden kişiye göre değişir bu sorunun cevabı ama ben pek verimli olacağını sanmıyorum.
Okula git gel zaman kaybı yaşanacak, ayrıca sınavlar da olacak. Şahsen tercih etmezdim.
Okulu bırakıp yapılabilir. Zaten okulla beraber yürütülmesi saçma. Farklı bir meslek istiyorsun sonuçta.

Cidden 34 yaşında mısınız? 18-19 yaşındaysanız sevmediğiniz bölümü hemen bırakın derim. 20'lerden sonra stresten işiniz çok daha zor. Geç kalmışlık hissi erken yaşlandırır.

Hocam zaman kaybından kastınız yani sayısal 100 bin yapacak kadar da mı zaman kalmıyor üniversitede? Yani benim için ham önemli kırık OBP sorun değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam zaman kaybından kastınız yani sayısal 100 bin yapacak kadar da mı zaman kalmıyor üniversitede? Yani benim için ham önemli kırık OBP sorun değil.
Zaman illaki kalır fakat tüm zamanınızı YKS'ye verip çalışmakla bir olmaz tabii ki. Üniversite boşuna zaman alacak ondan bahsediyorum. Oradaki sınavlar, ortam vs. zamanınızı öldürecek, gerek var mı sizce?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı